RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Kreditom Češke izvozne banke završava se dionica autoceste Zvirovići-Bijača?

Napisano 18.07.2013. 16:12
Kreditom Češke izvozne banke završava se dionica autoceste Zvirovići-Bijača?

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine podržala je inicijativu da se osiguraju dodatna sredstva kreditnim zaduženjem kod Češke izvozne banke za projekt Koridor Vc dionica Zvirovići - Bijača u iznosu od 15 milijuna eura.

Prihvaćena je Informacija o kreditu Češke izvozne banke kojim se osiguravaju dodatna sredstva za projekt Koridor Vc dionica Zvirovići - Bijača kao osnova za vođenje pregovora.

Zaduženi su Federalno ministarstvo financija, Federalno ministarstvo prometa i komunikacija i JP 'Autoceste Federacije' d.d. Mostar da u tim za pregovore o kreditu, imenuju svoje ovlaštene predstavnike.

Konačna odluka o zaduženju bit će donesena po okončanju pregovora sa Češkom izvoznom bankom sa kojom će se utvrditi konačni uvjeti kreditnog zaduženja. Krajnji dužnik po ovom kreditnom zaduženju bit će JP 'Autoceste Federacije BiH' d.d. Mostar.

Federalno ministarstvo financija će Vladi Federacije BiH podnijeti Informaciju o pregovorima kao i tekst usuglašenog ugovora između Bosne i Hercegovine i Češke izvozne banke. Zaduženo je Federalno ministarstvo financija da ovaj zaključak dostavi Ministarstvu financija i trezora BiH radi provođenja dalje procedure u vezi sa kreditnim zaduženjem, navodi se iz Službe za informiranje Vlade FBiH.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi