RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Matija Vuica otvara ekskluzivni modni atelier u Međugorju

Napisano 13.04.2018. 22:14

Prvi put će unikatne haljine i vjenčanice Matije Vuice biti dostupne i izvan Hrvatske, u srcu Hercegovine, u Međugorju.

U subotu, 14. travnja u 17 sati u Međugorju će biti otvoren atelier MM Gallery u kojem će brojne klijentice moći potražiti svoju vjenčanicu ili haljinu iz snova.

MM Gallery je ekskluzivni atelier na više od 120 kvadrata prostora s velikom ponudom raskošnih vjenčanica i svečanih haljina. Sama dizajnerica, osim na otvorenju, u redovitim intervalima susretat će se s klijenticama kako bi u osobnom kontaktu saznala sve o njihovim snovima, željama i idejama vezanim uz njihov dan iz snova. Na raspolaganju će im uvijek biti veliki asortiman, koji će se dopunjavati na tjednoj bazi, kao i osposobljeno osoblje koje će haljine prilagođavati klijenticama u kratkom vremenu.

Atelier MM Gallery, Matija Vuica otvara u suradnji s dugogodišnjom prijateljicom,a od sada i poslovnom partnericom, Mirnom Barbarić s kojom se i pokumila još za prve pričesti. U Hercegovini kumstvo znači obitelj, jer za kumove birate najdraže, pa je utoliko ovo partnerstvo još i čvršće, prenosi Tportal.

'Odabrala sam Hercegovinu za prvi veći iskorak kako bih svoje haljine učinila dostupnijima svima koji moraju posegnuti do Zagreba, ne samo iz BiH, nego i iz cijele južne Hrvatske. Čini mi se da je Međugorje u zlatnoj sredini, a i svima omiljeno mjesto za posjetiti. Do sada moja najveća kolekcija unikatnih vjenčanica stigla je na odredište, a po već pristiglim upitima znam da mnoge mladenke, također i maturantice, jer i na njih sam mislila, jedva čekaju otvorenje ateliera. I sama s nestrpljenjem očekujem subotu kada će MM Gallery otvoriti svoja vrata', kaže Matija Vuica.


Nema komentara

Anketa

Ustavi