RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Mladi Vitežanin Ivan Jukić gradi 9 samouslužnih autopraonica u BiH i Hrvatskoj

Napisano 04.08.2016. 13:43

Dok mnogi mladi “trbuhom za kruhom” odlaze u Njemačku i druge zemlje zapadne Europe, postoje i oni koji se odluče na rizik i pokušaju pokrenuti vlastiti posao u Bosni i Hercegovini.

Jedan od njih je i mladi poduzetnik Ivan Jukić (Prse) iz Viteza koji pokreće posao, odnosno izgradnju 9 samouslužnih autopraonica u nekoliko gradova BiH i Hrvatske. Autopraonice “JOAN” će biti suvremenog izgleda i opremljene vrhunskim uređajima za pranje i čišćenje automobila. U prvoj fazi izgradnje bit će izgrađene u Sarajevu, Visokom, Zenici, Banjaluci i Murteru (Hr), a nakon izgradnje spomenutih planira se izgradnja istih i u drugim gradovima u širem okruženju.

“Kao mlada osoba svjestan sam izrazito teške situacije u našoj državi. Međutim, mislim da nije sve ni u odlasku iz BiH. Treba pokušati pokrenuti i neki vlastiti posao u Bosni i Hercegovini. Ja sam odlučio pokrenuti izgradnju nekoliko samouslužnih autopraonica, a na kojima će posao dobiti nekoliko djevojaka koje će nadgledati usluge. Otvorenje prve praonice planirano je već krajem idućeg mjeseca, nakon čega će uslijediti otvorenje i ostalih te otvorenje naše prve autopraonice na Murteru u Republici Hrvatskoj”, istaknuo je u razgovoru za naš portal Ivan Jukić.

Ivanu želimo mnogo uspjeha u poslu uz želju da što više mladih ljudi iz BiH dobije svoje zaposlenje.

Grad-Busovaca.com


Nema komentara

Anketa

Ustavi