RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Sljedeći tjedan pozivi za programe oko pomoći zapošljavanja

Napisano 13.02.2016. 11:57

Upravni odbor Federalnog zavoda za zapošljavanje je na sjednici održanoj 9. veljače 2016. godine usvojio Program sufinanciranja zapošljavanja 2016, koji podrazumijeva mjere: Prilika za sve, Vaučer za posao i Povremeno/sezonsko zapošljavanje, kao i Program pripreme za rad kroz obuku, stručno osposobljavanje i usavršavanje 2016 – Obukom do zaposlenja. Javni pozivi za sudjelovanje u programima bit će objavljeni tijekom sljedećeg tjedna na internet stranici Federalnog zavoda za zapošljavanje (www.fzzz.ba).

Također, sljedeći tjedan bit će objavljen i Javni poziv za sudjelovanje u mjerama zapošljavanja (zapošljavanje nezaposlenih osoba bez radnog iskustva i samozapošljavanje) koje su predviđene Uredbom o poticanju zapošljavanja Vlade Federacije BiH. S tim u vezi, Vlada FBiH je nedavno usvojila i Program utroška sredstava s Planom raspodjele planiranih financijskih sredstava u iznosu od 50 milijuna KM.

Do objave javnih poziva svi zainteresirani se sa sadržajem programa i Uredbom o poticanju zapošljavanja mogu upoznati putem web stranice Federalnog zavoda za zapošljavanje, navode iz Federalnog zavoda za zapošljavanje.


Nema komentara

Anketa

Ustavi