RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Vlado Jerkić službeni predstavnik Njemačke gospodarske komore u Hercegovini

Napisano 08.09.2015. 09:25

Vlado Jerkić je službeni predstavnik Udruge gospodarstvenika pri Gospodarskoj komori Njemačke. Njega je na ovu dužnost imenovao Alexander Mardian, predsjednik Njemačke gospodarske komore u BiH.

- Naše sjedište je u Sarajevu, ali želimo i jaku suradnju s Banja Lukom i Mostarom. Vlado Jerkić je sada službeni naš predstavnik, i želimo s tim pokazati kako želimo biti više prisutni na ovim prostorima, kako želimo surađivati s ovom regijom, zajednički raditi na projektima. Hercegovina je nama jako važno i to želimo pokazati na ovaj način - rekao je za Prvi.tv Mardian. Slično je govorio i Jens Muller, izaslanik njemačke Vlade u Gospodarskoj komori Mostara.

- Jako smo ponosni da je Jerkić sada na ovoj dužnosti. Regija će s ovim dobiti na važnosti i mislimo da je ovo odličan znak suradnje Gospodarske komore Mostara i Njemačke gospodarske komore - istaknuo je Muller. Sam Jerkić, inače, direktor poduzeća ALBA BiH je naglasio kako već deset godina surađuje s Njemačkom gospodarskom komorom, te kako je ovo plod te suradnje.

- Surađujemo cijelo desetljeće, ali sada službeno započinje suradnja mene i Udruge njemačkih tvrtki. Čast mi je bila prihvatiti ovu dužnost i sve ću učiniti da ispunim zadatke koje se postave pred mene - rekao nam je Jerkić. Svečanosti je nazočio i predsjednik Gospodarske komore Mostar Zlatko Papac.

- Nama je ova suradnja izuzetno važna, osobito što je Jerkić, koji je član Upravnog odbora i užeg vodstva GKM-a, na jednoj tako važnoj dužnosti. Mi trebamo zajedno stvarati platforme koje će uticati na daljnji razvoj Mostara i regije - smatra Papac.


Nema komentara

Anketa

Ustavi