RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Danas tribina "Istina o Dariu Kordiću" u Zmijavcima pored Imotskog

Napisano 08.08.2014. 11:34
Dario Kordić

Tribina "Istina o Dariu Kordiću" upriličit će se u petak 08. kolovoza 2014. u Zmijavcima u "Domu kulture Bublin" s početkom u 20 sati. Na tribini će govoriti prijatelj Darija Kordića i njegove obitelji Miroslav Piplica, publicist i novinar Mladen Pavković, te sam junak i žrtvenik Domovinskog rata Dario Kordić. Dario Kordić osuđen je nevin na 25 godina zatvora zbog ratnog zločina u srednoj Bosni. Odležao je 16 godina i 8 mjeseci, a 6. lipnja ove godine izašao je na slobodu i dolazi u Zmijavce.

Piplica će govoriti o velikoj kalvariji koju je proživio Dario Kordić u zatvoru i njegova žena kao i troje malodobne djece koji su tolike godine patili i nosili veliki križ i bili žrtve.

Pavković će se osvrnuti na vrijeme Domovinskog rata i današnje stanje u zemlji i na kraju sam Dario Kordić pozdravit će sve nazočne i govoriti o sudbini koja ga je zatekla i odgovarati na pitanja.

Pozivamo sve Hrvate iz Imotske Krajine, okolice i Bosne i Hercegovine koji su u mogućnosti doći na ovu veoma važnu i vrijednu tribinu. Posebno bi bilo važno da dođe što više mladih, poručuju organizatori.

boboska.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi