RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Glavni odbor SDP-a isključio Slavka Linića iz partije!

Napisano 08.06.2014. 08:40
Glavni odbor SDP-a isključio Slavka Linića iz partije!

Glavni odbor SDP-a Hrvatske je na današnjoj sjednici izglasao dva zaključka, prvi se odnosi na rezultate izbora koji su SDP-ovci shvatili kao upozorenje da trebaju ozbiljnije se pozabaviti kampanjom i rezultatima koje su ostvarili. Drugi zaključak odnosi se na davanje podrške Vladi da nastavi sa provođenjem reformi.

Nakon toga prešlo se na drugu točku dnevnog red, a to je pitanje potvrđivanje odluke Predsjedništva SDP-a da se Slavka Linića izbaci iz stranke. Za govor o Liniću, još prije nego je ta točka došla na red, prijavilo se više od 50 govornika. Slavko Linić smije sudjelovati u raspravi o odluci Predsjedništva da ga se izbaci iz stranke.

Nakon što je rasprava o izbacivanju Slavka Linića završila, 15 članova Glavnog odbora je zatražilo tajno glasovanje te se Zoran Milanović i sam odlučio za ovu opciju kako bi se izbjeglo preglasavanje te je tako i izglasano.

Za je glasovalo 50, a protiv 47. Milanović je nakon objavljivanja odluke kazao: Ispričavam se hrvatskoj javnosti, žao mi je što smo se bavili ovim problemima.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi