RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Ivo Josipović i Jadranka Kosor pozivaju Hrvate: Iziđite na izbore

Napisano 03.10.2010. 02:38
Josipović i Kosor

Predsjednik Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor danas su pozvali sve birače s pravom glasa u BiH da izađu na sutrašnje izbore.

"Stabilnost, samoodrživost i europska budućnost Bosne i Hercegovine od vitalnog je interesa za Republiku Hrvatsku", napisao je u priopćenju Ivo Josipović te dodao kako su dobri odnosi sa svim susjedima temelj hrvatske vanjske politike, regionalne suradnje i zajedničke budućnosti u Europskoj uniji.

Sudjelovanje na izborima je pravo, ali i odgovornost svakog građanina

"Sudjelovanje na izborima nije samo pravo nego i odgovornost svakog građanina. Stoga pozivam Hrvate s pravom glasa u BiH da izađu na predstojeće izbore u susjednoj, prijateljskoj zemlji i svojim glasom doprinesu daljnjem demokratskom razvoju i ravnopravnosti svih građana i naroda Bosne i Hercegovine", zaključio je Josipović.

Premijerka Jadranka Kosor je danas uputila poziv svim Hrvatima s pravom glasa u BiH da izađu na izbore. "U povodu sutrašnjih općih izbora u susjednoj nam i prijateljskoj Bosni i Hercegovini, pozivam sve Hrvate s pravom glasa da se odazovu i pristupe izborima kako bi izvršili svoju građansku i demokratsku dužnost te svojim glasom doprinijeli euroatlantskom putu Bosne i Hercegovine", piše u priopćenju predsjednice Vlade.

Dodala je i da se Hrvatska zalaže za "jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu triju konstitutivnih i jednakopravnih naroda".


Nema komentara

Anketa

Ustavi