RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Linić optužio Milanovića da je štitio obitelj, prijatelje i određene krugove

Napisano 29.05.2014. 18:47
Linić optužio Milanovića da je štitio obitelj, prijatelje i određene krugove

Bivši ministar financija Slavko Linić ustvrdio je danas kako je njegova smjena posljedica medijske spletke premijera Zorana Milanovića koja mu je poslužila da bi zaštitio članove svoje obitelji, prijatelje i određene krugove.

"Hoću reći svoju istinu koja je malo drugčija od istine premijera i ostavljam da svatko prosuđuje čija je istina prava", kazao je Linić na konferenciji za novinare u Rijeci na kojoj je progovorio o svojim odnosima s premijerom Milanovićem.

Milanoviću su, kazao je Linić, bile potrebne spletke oko predstečajne nagodbe tvrtke Spačva da bi zaštitio članove svoje obitelji, prijatelje i parcijalne interese određenih krugova, a da bi zanemario državničke interese.

Ispričao je također da je konačni obračun s njim počeo 29. siječnja kad ga je premijer nazvao u večernjim satima i od njega zatražio da smijeni svog pomoćnika Branka Šegona.

Nakon mog odbijanja predsjednik Vlade me optužio da sam kriminalac i lopov, kazao je Linić, koji je premijera optužio da je zlorabio svoj položaj i ovlasti i neke službe kako bi se obračunao s njim.

Ustvrdio je kako se Milanović s bivšom ravnateljicom porezne uprave Nadom Čavlović Smiljanec punih godinu dana nakon predstečajne nagodbe bavio podmetanjem dokumenata kako bi kriminalizirao njegov rad.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi