RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Ultra Europe: Danas na Poljudu 37 izvođača

Napisano 12.07.2013. 10:57
Ultra Europe: Danas na Poljudu 37 izvođača

Na festivalu elektronske glazbe Ultra Europe, koji počinje popodne na Poljudskom stadionu, nastupit će ukupno 37 izvođača, a organizatori očekuju 65 tisuća posjetitelja iz 75 država svijeta.

Prvoga dana festivala među ostalim će nastupiti DJ-Adventure Club, Hard Rock Sofa, Summery James and Ryan Marciano i Jon Rundell. U subotu će se splitskoj publici na Poljudu predstaviti W&W i Danny Avila, dok će zadnjeg dana festivala, 14. srpnja, na Hvaru biti održan ekskluzivni tulum Ultra Beach na kojem će nastupiti trio iz Miamija - Brass Knuckles.

Organizatori su najavili da će se u sklopu festivala u nedjelju održati i Yacht Week gdje će više od 250 plovila sudjelovati u Ultra Europe Regati do Hvara, a zainteresirani će sve to moći pratiti uživo preko YouTube UMF TV kanala zbog čega se opravdano može dogoditi obaranje rekorda najgledanijeg prijenosa na internetu.

Do srijede je prodano 35.000 ulaznica za festival po cijeni od 450 kuna. Grad Split se za nadolazeći mega-festival dobro pripremio, pa su posebno za tu priliku uvedene dodatne autobusne i katamaranske linije. Oba dana festival na Poljudu počinje u 16 sati, a trajat će do 5 sati ujutro.


Nema komentara

Anketa

Ustavi