RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Za uskrsne blagdane HTV zabranio film o Isusu Kristu

Napisano 24.04.2014. 11:11
Za uskrsne blagdane HTV zabranio film o Isusu Kristu

Radman i njegova protuhrvatska televizija nisu u udarnome terminu prikazali niti jedan film o životu Isusa Krista. Gledali smo bajku "Avatar" i "Hrabro srce" potom dosadnog "Stipu u gostima" i namještene kuglice Binga.


"Centralni komitet Saveza komunista" HRT-a na čelu sa štafetlijom Radmanom odlučio je ovogodišnji Uskrs ispuniti ispraznim i dosadnim programom bez iti jednog filma o životu Isusa Krista. Zato je program obilovao nekim bezveznim filmovima, serijama i snimkama koncerata uz blagdan Uskrsa, ali stari običaj da se uz najveći kršćanski blagdan gledateljima javne televizije ponudi neki film iz Isusovoga života je napušten. 

Zašto bi se ljude gnjavilo tom "krvavom bajkom" u koju naši reformirani komunisti ne vjeruju, pa misle dovoljno je u subotu u 15 sati pustiti seriju o Mariji iz Nazareta, kao da je Ona ishodište Kršćanske vjere i spasenja. Kršćani vjeruju u Boga i Njegova Sina Bogočovjeka Isusa Krista očekujući kao većinska skupina u državi Hrvatskoj da na najveći blagdan Uskrsa za svoj novac koji uplaćuju HRT-u mogu vidjeti jedno vrijedno filmsko uprizorenje Isusovog života i Uskrsnuća.

Kome bi u udarnom terminu smetala repriza filma "Ben Hur" ili Zaffirellijevog "Isusa iz Nazareta" koji bi gledateljima putem malih ekrana dočarali zbivanja u Svetoj zemlji tih najvažnijih trenutaka ljudske povijesti. Ne, našim ljevičarima je važniji "Avatar", potom "Zvjezdani ratovi", onda glupavi "Stipe u gostima", "Hrabro srce" i večeras na Uskrsni ponedjeljak serijal "Ludi rimski carevi" koji pršte od vjere u Isusa Krista.

Jednostavno za naše partijce na javnoj televiziji film o Isusu u udarnom terminu Hrvatske televizije nije poželjan pa ga nismo ni za Božićnih blagdana imali prigodu gledati, ali ne čudi nas stav naših režimskih medija koji se promtno dižu na zadnje noge kada novoizabrani rektor Zagrebačkog sveučilišta Damir Boras navodi kako se trebaju na sveučilište vratiti biblijske vrijednosti.

To su antiteistički stavovi neoliberalnih komunista koji se dodvoravaju stavovima masonskog novog svijetskog poretka u kojem Isusu Kristu nema mjesta, ili je postavljen u dijelu povijesti kao neki tamo samoproglašeni Biblijski prorok, ali više stolar još siromašnijeg oca Josipa koji je eto zaludio dio prezrenih čudaka u ondašnjoj Judeji.

U budućnosti se sve više u medijskoj korektnosti može očekivati veličanje nekih vjerskih simbola koji će vjernike odvlačiti od lika i djela Isusa Krista, pokušavajući sugerirati kako vjerujemo u Papu ili Vatikan, potom u Majku Božju, pa razne svece zaštitnike što sve zajedno za kršćane cijeloga svijeta nema snagu koju nosi Isus Krist, sin Boga svemogućega vječnoga i središnja figura najvećeg kršćanskog Blagdana - Uskrsa.   

Dnevno.hr 


Nema komentara

Anketa

Ustavi