RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Amina Kajtaz i Petar Zadro najbolji sportaši Mostara

Napisano 01.02.2018. 23:32

Plivačica Amina Kajtaz i džudista Petar Zadro proglašeni su najuspješnijim sportašima Mostara u 2017. godini na svečanoj manifestaciji održanoj večeras u hotelu Mepas u Mostaru, pišu Nezavisne novine.

Za najuspješniju žensku seniorsku ekipu proglašen je Sveučilišni Karate klub Neretva, odnosno Futsal klub Mostar SG Staklorad u muškoj konkurenciji.

Trener godine je Željko Zadro iz Džudo kluba Borsa, dok je Danko Šulenta iz Hrvatskog športskog kluba Zrinjski dobio priznanje za sportskog radnika.

Dobitnici priznanja za životno djelo su Branko Barišić Jojić (rukomet, boćanje) i Ismet Kevelj (atletika).

Džudistkinja Monika Zadro i plivač Danis Alikalfić najuspješniji su sportaši u konkurenciji mlađih kadetkinja i kadeta, odnosno plivači Lana Pudar i Kerim Sadiković u kadetskoj konkurenciji.

Hrvatski ženski rukometni klub Zrinjski najbolja je mlada ekipa u ženskoj, te Klub vodenih sportova Orka u muškoj konkurenciji.

Džudistkinja Danica Jurić i tenisač Andrej Grubišić najbolji su među juniorima.

Za vrhunske rezultate u okviru svjetske fudokan federacije posebna priznanja pipala su takmičarima Igoru Grbiću, Eni Dizdarević, Nerminu Jašareviću, Rijaldi Džiho, Sanidu Merziću, te trener Salihu Grbiću.

Organizator manifestacije tradicionalno je bio Sportski savez grada Mostara.


Nema komentara

Anketa

Ustavi