RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Busovača dobila paintball klub

Napisano 31.03.2010. 11:10

U organizaciji Fondacije ''Kairos'' otpočeo je s radom paintball klub ''Kairos'' u Busovači. Paintball je inače jedan od najpopularnijih ekstremnih sportova. Cilj pokretanja ovog kluba je promocija ovog novog i atraktivnog sporta kao i poboljšanje komunikacije i druženja svih koji vole ovu vrstu sporta.

Paintball je poznat kao idealna aktivnost za rješavanje stresa i teambuilding aktivnosti, jedan od najpopularnijih i najuzbudljivijih ekstremnih sportova koji se igra u preko 70 zemalja širom svijeta. Igraju ga milijuni muškaraca i žena svih životnih dobi i stilova. Paintball je također sport koji izgrađuje karakter. U igračima se razvija sportski duh, timski rad, postiže se samopouzdanje i razvija duh vođe, budući da je baziran na adrenalinu i timskoj igri, izvrsno oslobađa od dnevnih obveza i ponovno oživljava avanturistički duh.
Klub raspolaže sa više terena u okolici Busovače, jedan od njih su Bešići, a primarni teren kluba je na Kuli, 4km od grada, na kojem će u skoro vrijeme biti postavljena kućica s roštiljem gdje će se igraći i ostali posjetitelji moći odmoriti za vrijeme, a i nakon igre.
Oprema za paintball je visokog kvaliteta i može da se koristi kako u ljetnom tako i u zimskom periodu. Svi zainteresirani dodatne informacije mogu potražiti na brojeve telefona 063/856-496 i 063/797-580.


Nema komentara

Anketa

Ustavi