RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Čilić otkrio što mu je Modrić poručio, ali i zašto mu je vjera važna

Napisano 30.12.2018. 23:21

Hrvatski tenisač Marin Čilić u razgovoru za Supertennis TV pohvalio je Luku Modrića, koji je prekinuo dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda te uzeo Zlatnu loptu, pa otkrio što mu je veznjak Reala rekao je u privatnom razgovoru, prenosi Večernji.hr

- Rekao mi je da uz naporan rad i ustrajnost možete ostvariti svoje ciljeve i snove. I ja to mislim. Dolazi iz malog mjesta, siromašne sredine. Teška vremena su ga napravila jačim - započeo je Čilić pa nastavio: 

- Gdje je granica? Nikada ne znaš, nikada ne prestaješ vjerovati svojim snovima.  I dok je Modrić bio drugi na Svjetskom prvenstvu, Čilić će godinu pamtiti po osvajanju Davis kupa.

- Tajna uspjeha? Ne znam, teško je reći. Mislim da se mogu složiti s Talijanima koji imaju veliku strast za sport. Hrvatska je mala zemlja, ali imamo nevjerojatnu strast kada predstavljamo našu zemlju.

- Hrvatska reprezentacija je igrala srcem  i bili su momčad. To je bila sjajna priča i sjajan uspjeh. Tu mogu povući sličnost s Davis kupom, gdje smo mi igrali sa strašću, bili smo momčad, uživali smo zajedno i podržavali se. Vjera je također jako važna u mom životu. Uvijek me gurala u životu.

- I danas sam vrlo religiozna osoba, svaki put kada dođem u Međugorje, osjetim nešto posebno.


Nema komentara

Anketa

Ustavi