RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Dalić: Posebno su mi drage poruke podrške iz Livna, Mostara, Sarajeva, Tuzle...

Napisano 19.07.2018. 23:30

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić je ostvario najveći uspjeh jedne nogometne reprezentacije iz regije i Vatrene je doveo do druge pozicije na svijetu. Rođeni Livnjak u intervjuu za Radiosarajevo.ba kaže kako je zahvalan navijačima iz cijele Bosne i Hercegovine što su ih podržavali cijelo vrijeme, prenosi Večernji.hr.

- Znam da su za Hrvatsku navijali iz cijele BiH. Dobivao sam čestitke iz cijelog svijeta, ali meni su posebno drage poruke podrške iz Livna, Mostara, Sarajeva, Tuzle, Banje Luke, Bihaća...  

Mi ne možemo popraviti ono što je bilo ranije, ali trebamo gledati prema naprijed. Iskreno, i normalno tako trebamo gledati. Ja bih isto navijaio za Bosnu i Hercegovinu na Mundijalu da je bila u toj situaciji kao što je Hrvatska, Svim grlom bih bio uz Zmajeve, rekao je Dalić.  

U ponedjeljak, 23. srpnja, Dalić se ponovno vraća u rodni grad gdje mu priređuju veliki doček, on kaže kako su sada emocije na vrhuncu... 

- Krenuo sam od početka, to se ne može zaboraviti. Znam tko sam, što sam. Znam što sam bio i što sam sve prošao da bih došao do ovoga. Jedino bih poručio našim ljudima u Bosni i Hercegovini, odakle sam i sam, da ne odlaze iz države, da ostanu u ovoj lijepoj zemlji. Moramo raditi na boljem sutra, svima nama, bez obzira iz kojeg smo grada, koje vjere. Trebamo voljeti BiH, poručio je Dalić.  Otkrio je i što se dogodilo da nije postao izbornik ili barem pomoćnik reprezentacije BiH. 

- Ćiro Blažević me prvo zvao za pomoćnika, ali ponudu nisam prihvatio samo iz jednog razloga, jer sam već imao drugu opciju. Ponudu sam dogovorio ranije, a baš u to vrijeme mi se javio Ćiro s prijedlogom da mu budem prvi suradnik.

Nakon Ćirinog odlaska sam dobio ponudu da budem izbornik Zmajeva, ali sam je morao odbiti. Možda nije bilo ni realno da budem izbornik BiH, nisam imao snagu za to, objasnio je Dalić. 


Nema komentara

Anketa

Ustavi