RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Dora Ćosić iz Viteza nastavlja uspjehe u stolnom tenisu

Napisano 19.08.2017. 23:21

Odličnom igrom na glavnom turniru nanizala je još četiri pobjede, protiv Hrvatice, Kineskinje koja nastupa za Nizozemsku, te ponovno ali sada drugih Mađarice i Bugarke. Uz skor 6-0 ušla je u polufinale, gdje je nažalost poražena od Rumunjke 3-1 u setovima. U srazu za 3.mjesto naša Dora pobjeđuje Njemicu 3-1.

U razdoblju od 11.–18.08.2017. godine članica STK CM Vitez Dora Ćosić boravila je u stolnoteniskom kampu u mađarskom gradu Kiskunfelgzhaza.
Prema planu i programu, od 11.-16.08. treninzi su se održavali 2 x dnevno (kondicijski, intervalni, sparing) uz pashu renomiranih europskih stručnjaka.

Nakon trenažnog procesa, dana 16.08. u popodnevnim satima održan je kvalifikacijski turnir (grupna faza), gdje je naša Dora ostvarila dvije pobjede protiv Mađarice i Bugarke, te tako osigurala nastup na glavnom turniru sutradan, piše vitez.info. 

Odličnom igrom na glavnom turniru nanizala je još četiri pobjede, protiv Hrvatice, Kineskinje koja nastupa za Nizozemsku, te ponovno ali sada drugih Mađarice i Bugarke.
Uz skor 6-0 ušla je u polufinale, gdje je nažalost poražena od Rumunjke 3-1 u setovima. U srazu za 3.mjesto naša Dora pobjeđuje Njemicu 3-1.

Na kampu su bili predstavnici, natjecatelji i treneri iz više od 10 europskih zemalja, a osim naše Dore boje naše zemlje predstavljali su i Sara Hamzakadić – STK „Bugojno“, Benjamin Zijadić – STK „Stens“ Sarajevo i Vladimir Pandurević – STK „Banja Luka“, vođeni od strane izbornika kadetske reprezentacije BiH gospodina Igora Mihailovića.

Odlični trenažni uvjeti, super treneri i sparing partneri, druženja, nova iskustva, poznanstva i prijateljstva puno su više od sporta!
Na kraju zahvaljujemo svima onima koji su pomogli u realizaciji ove aktivnosti i koji na bilo koji način pružaju potporu u radu kluba- kažu iz STK CM Vitez. 


Nema komentara

Anketa

Ustavi