RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Herceg primio Damira Belju: Uspješni športaši zaslužuju našu potporu

Napisano 12.10.2015. 19:30

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije primio je danas u svom uredu, uoči meča u kojem će braniti titulu prvaka Europe po WBO verziji, poznatog boksača Damira Belju.

Beljo je iskoristio susret kako bi predsjednika Hercega upoznao s tijekom priprava za meč protiv njemačkoga boksača Mohammeda Rasulija, koji će biti održan u petak u Širokome Brijegu.

„Danas sam ovdje kako bih zahvalio predsjedniku Hercegu na svekoliku podupiranju športaša i športa u cijelosti na prostoru HNŽ, a na poseban način zbog potpore koju mi on osobno i Vlada HNŽ pružaju u organiziranju skorašnjega meča. Nadam se kako ću opravdati ukazano povjerenje, pobjedom obradovati navijače i ući u sam vrh svjetskoga profesionalnog boksa“, kazao je Beljo, priopćeno je iz Vlade HNŽ.

„Uspješni športaši zaslužuju našu potporu i uvijek rado podupirem njihove napore kako bi im se, barem dijelom, olakšao težak športski put. Raduje me to što sam u prigodi Damiru osobno poželjeti uspjeh u meču u petak. Uvjeren sam u to kako će nas i ovog puta obradovati pobjedom“, kazao je, nakon susreta Nevenko Herceg.

Dnevnik.ba


Nema komentara

Anketa

Ustavi