RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HMRK Zrinjski ispao iz Premijer Lige

Napisano 15.05.2010. 01:37
HMRK Zrinjski

Rukometaši Zrinjskog slijedeće sezone igrat će u nižem rangu. Rezime je to nakon večerašnje utakmice sa direktnim protivnikom za opstanak koju su Plemići izgubili od momčadi Gradačca. Imali su naši rukometaši sve u svojim rukama, i nakon puno vremena prepunu dvoranu navijača, ali ni to nije pomoglo da se savladaju žilavi gosti. Olakotna okolnost za poraz mogla bi biti povrede nekolicine igrača uoči utakmice i na samoj utakmici jednog od boljih igrača Kerezovića, ali ni to nije nekakvo opravdanje sa obzirom na naš dojam da su Plemići puno kvalitetniji od svojih večerašnjih gostiju.

Prvo poluvrijeme igralo se pogodak za pogodak i veći dio gosti su imali tu prednost od jednog gola razlike. Nošeni pjesmom Ultrasa Plemići su ipak smogli snage i na odmor se otišlo vodstvom Zrinjskog 13:12. U drugom dijelu smo očekivali puno bolju igru Zrinjskog, što se donekle i ostvarilo sredinom drugog dijela kada su naši momci imali četiri gola prednosti. Nžalost nakon toga jednostavno su rukometaši Zrinjskog stali te dozvolili gostima da preokrenu rezultat.

U završnicu se ušlo sa prednošću gostiju koji su tu prednost znali sačuvati i na kraju slaviti rezultatom 27:28. Ovaj poraz je značio ispadanje iz Premier lige i tako je Mostar ostao bez još jednog Premierligaša. Kraj utakmice donio je i ružne scene jer je gostujući igrač sa brojem 6 provocirao publiku, da bi se zatim sakrio iza policije.

zrinjski.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi