RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HŠK ZRINJSKI: Slišković ostaje trener Zrinjskog, određeni portali kontinuirano pokušavaju obmanuti javnost

Napisano 30.10.2017. 23:19

Nakon što su popularno zvani ”plemići” u posljednja tri kola osvojili svega bod i izgubili lidersku poziciju na tabeli pojedini mediji objavili su kako će čelnici kluba smijeniti Sliškovića i imenovati novog trenera.

Blaž Slišković ostaje trener HŠK Zrinjski iz Mostara, priopćili je rukovodstvo aktualnog prvaka Bosna i Hercegovine.

Nakon što su popularno zvani ”plemići” u posljednja tri kola osvojili svega bod i izgubili lidersku poziciju na tabeli pojedini mediji objavili su kako će čelnici kluba smijeniti Sliškovića i imenovati novog trenera.

- Obzirom da naš klub maksimalno uvažava novinarsku slobodu, HŠK Zrinjski Mostar ni ovog puta ne želi reagirati na napise pojedinih medija i tako istima davati važnost koju ne zaslužuju, ali s obzirom da određeni portali kontinuirano pokušavaju obmanuti javnost, ipak smo dužni potvrditi kako stručni stožer na čelu s Blažom Sliškovićem ima punu podršku klupskog rukovodstva - istakli su iz HŠK Zrinjski, prenosi Dnevni avaz.

Dodali su i da tri posljednje rezultata ne zadovoljavaju visoke ambicije mostarskog kluba.

- Naravno da posljednja tri rezultata ne zadovoljavaju visoke ambicije HŠK Zrinjski, ali pojedine medije očito trebamo podsjetiti na nešto na što smo jako ponosni, odnosno da je naš klub, s Blažom Sliškovićem kao šefom struke, nakon trinaest odigranih kola opet na vrhu, odnosno u novoj borbi za naslov prvaka. Opet, petu sezonu u nizu. Iste ćemo podsjetiti i na nešto na što smo još ponosniji, odnosno da smo u prethodne četiri sezone tri puta uspjeli prvi proći kroz cilj te tako osvojiti treću, četvrtu i petu titulu prvaka BiH, što je HŠK Zrinjski učinilo najtrofejnijim klubom u zajedničkoj Premijer ligi. Da, ostalo je puno utakmica do kraja prvenstva, ali već danas ćemo se usuditi konstatirati još nešto. Ne sumnjamo da ćemo opet uspjeti! Treći put u nizu i šesti put u klupskoj povijesti! S Blažom Sliškovićem na klupi - navedeno je.

Nakon 13. odigranih kola Premijer lige BiH prvi na tabeli je Široki Brijeg sa 28 bodova, koliko imaju i drugoplasirani Željezničar i treći Zrinjski.


Nema komentara

Anketa

Ustavi