RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Ivanišević: Nije lako izgubiti finale Wimbledona, ja se još budim noćima

Napisano 17.07.2017. 23:19

Nakon što je jučer Marin Čilić poražen u finalu Wimbledona od Rogera Federera, Goran Ivanišević je za HRT prokomentirao nastup prvog hrvatskog reketa uoči početka turnira u Umagu. Ivanišević je trenirao Čilića kada je Međugorac uzeo zasad svoj prvi i jedini Grand slam u New Yorku.

Sve se vidjelo i čulo. Drago mi je da su moja dva favorita igrala finale. Moramo biti iskreni i reći da je Federer bolji igrač na travi, ali sve u svemu dobar turnir za Marina koji je napravio korak naprijed u karijeri.

Marin je igrač za prva tri, četiri na svijetu. Pokazao je i to s ovim Wimbledonom. Iz ovoga treba izvući nešto pozitivno, nije lagano izgubiti finale Wimbledona, ja se još znam buditi noćima. Ovo mu mora dati motiva za US Open i za sve što slijedi.

Mogu žuljevi utjecati i praviti prave probleme. Noge trebaju, važne su na travi uvijek se oslanjaš na njih, kod servisa i kretanja. Trava je specifična podloga, trčanje je drugačije i treba se pažljivo kretati, rekao je Ivanišević u razgovoru na HRT-u.

Jedan od trener Rogera Federera je i naš Ivan Ljubičić.

On je i s Raonićem napravio odličan posao, a s Federerom ni ne spominjati. On kao da je ponovno uskrsnuo. Već je osvojio dva Grand slama, a može i treći, a zanimljivo kako Nadal i Federer ponovno dominiraju, ali ima mjesta i za Čilića.

Lijep je to tanjur, ali puno ljepše to izgleda s trofejem, zaključio je Ivanišević.


Nema komentara

Anketa

Ustavi