RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Izbjegnuta tragedija u Mostaru: Baklja pala pored dvogodišnjeg djeteta, uhićeno pet huligana

Napisano 05.05.2016. 14:06

Glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić izjavio je kako je za vrijeme nogometnog susreta s uzvišenog dijela tribine stadiona Zrinjskog gdje su bili navijači Veleža bačeno više baklji među navijače Zrinjskog koji su se nalazili na donjoj tribini stadiona. Po njegovim riječima zahvaljujući sreći nije došlo do težih posljedica.

Mediji u Mostaru navode da je jedna baklja pala pored maloga djeteta, a fotoreporteri su zabilježili taj izgred. Nakon toga navijači Zrinjskog pokušali su se probiti i sukobiti s navijačima Veleža koji su bacali baklje.

Po riječima glasnogovornika Marića navijači Veleža su nakon izgreda u pratnji policije izvedeni s utakmice te vraćeni u istočni dio grada. Tada su uhićena četvorica navijača radi vrijeđanja policije i bacanja baklji.

I uoči samog susreta došlo je do izgreda. Navijači Veleža su razbili vjetrobransko staklo autobusa kojim su stigli na stadion Zrinjskog. Glasnogovornik Marić je potvrdio da je privedena i osoba koja je razbila vjetrobransko staklo na autobusu.

Mostarski Zrinjski se nakon sinoćnje pobjede približio osvajanju Premijer lige BiH, dok će drugi mostarski klub Velež nakon ovoga prvenstva ispasti iz ovoga natjecanja.


HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi