RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

  • Ukupno registriranih korisnika: 7466
  • Ukupno članaka: 22649
  • Ukupno komentara: 2088
  • Posljednji unos: Pred BiH period poplava i suša
  • Zadnja promjena: 23.03.2018. 23:26

Jastreb Open: Mostarski Cro Star osvojio pet medalja

Napisano 30.11.2015. 19:22

U subotu se u Zagrebu u Domu sportova održao veliki međunarodni taekwondo turnir Jastreb Open 2015., na kojem je sudjelovalo 1030 natjecatelja iz 8 država. Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio je sa 6 natjecatelja, koji su se odličnim nastupima izborili za 5 medalja: 3 zlata, srebro i broncu.

Zlato su osvojili braća David i Hrvoje Marijanović i Dora Marušić. Svi su imali dosta jake protivnike, ali su pokazali velik napredak i motivaciju. Svi troje su nastupili u konkurenciji starijih kadeta.

Dominik Granić je u konkurenciji mlađih kadeta osvojio srebro, dok se Denis Dujmović u konkurenciji starijih kadeta izborio za broncu.

Za mostarski Cro Star je još nastupio i mlađi kadet Toma Bevanda, koji je imao 2 pobjede, ali u prepunoj kategoriji, ni dvije pobjede mu nisu bile dovoljne za medalju.

„Cijela ekipa Cro Stara zaslužuje veliku pohvalu za svoj nastup. Sve kategorije su bile pune, a konkurencija vrlo jaka. Ova ekipa bez izostanka trenira cijelu godinu, i rezultati rada se vide, ne samo na ovom turniru, nego i na svim drugim turnirima, na kojima su nastupili. Također se želim zahvaliti poslovnom parku SPARK što nam je omogućio odlazak na ovako veliki turnir." dodala je trenerica Klaudia Marić.

Mostarci su ovim turnirom završili svoju natjecateljsku sezonu za 2015. godinu. Do kraja godine ih još čeka polaganje za učeničke pojaseve u klubu i naravno proglašenje najboljih sportaša ove godine.


Nema komentara

Anketa

Ustavi