RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Karačić: Pozdravljam sve u Mostaru i Hercegovini i hvala na lijepim željama!

Napisano 29.01.2016. 18:44

Dugogodišnji suigrači koji su u svojoj karijeri dijelili dobro i zlo na rukometnim terenima diljem Europe, Bernard Mandarić, Mario Sesar i Dario Pušić danas su se susreli s hrvatskim reprezentativcem iz grada na Neretvi Igorom Karačićem.

Ovom prilikom su čestitali svom prijatelju na dosadašnjim utakmicama i dali potporu na večerašnjoj utakmici protiv Španjolaca.

Karačić je kazao kako mu je drago što su ga došli podržati u njegovoj životnoj prilici da bude na vrhu Europe.

"Pozdravljam sve u Mostaru i Hercegovini i zahvaljujem na pozdravima i lijepim željama kojih ima mnogo od početka Europskog prvenstva", kazao je Karačić.

Također, susreli su se i s hrvatskim izbornikom kojemu su poželjeli sreću, a svoje prijatelje Igora i Marina večeras će bodriti s tribina.

Naime, večeras od 21 sat, Kauboji igraju polufinalnu utakmicu protiv Španjolske i ovaj put, velik broj navijača iz Hrvatske i BiH, sasvim je siguran u pobjedu i konačnu utrku na europsko zlato.

Sigurni u pobjedu, u kasnim jučerašnjim satima, krenuli su i navijači iz Mostara kako bi dali podršku Kaubojima, ali ponajviše njihovim sugrađanima, a i bivšim suigračima Karačiću i Mariću.

"Nismo mogli ne otići dati podršku našem Igoru. Ovo je velika stvar, velika stvar koja se ne propušta", kazao je Dario Pušić, bivši rukometni vratar i suigrač Igora Karačića.

Odluka o odlasku, kako navodi Mario Sesar, vrlo brzo je pala. "Brzo smo se spakirali i krenuli", kazao je.

Mostarska ekipa ponijela je i prikladne majice kojima će iskazati veliki ponos na svoje sugrađane i hrvatske reprezentativce.

"Jednostavno nismo mogli propustiti idealnu priliku kako bismo dali punu i iskrenu podršku našem Igoru", kazao je ranije Pušić za Prvi tv.

Večerašnja utakmica na rasporedu je u 21 sat. Hrvatska će, nadamo se, pobijediti Španjolsku i tako otići izravno u finale prestižnog rukometnog natjecanja.

Uz Kauboje će večeras biti i velik broj navijača iz Hrvatske, ali i Hercegovine koji su, baš kao i naši sugrađani Pušić i njegovi prijatelji, krenuli u Krakow pružiti najveću moguću podršku našim navijačima.

Prvi.tv


Nema komentara

Anketa

Ustavi