RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Kladioničarska mafija zaradila 300 tisuća eura na Travniku

Napisano 08.10.2010. 08:36

Nove informacije u sudskom procesu u Bohumu

Kladioničarska mafija zaradila 300 tisuća eura na Travniku

Čisti smo pred Bogom i ljudima, tvrdi trener Nedžad Selimović

Nakon što je „Slobodna Dalmacija" jučer prenijela nove navode zapadnoeuropskih medija o umiješanosti NK Travnik u lažiranje utakmica tijekom priprema u Švicarskoj prošle godine, u klubu sa Pirote ne kriju ogorčenje.
U opširnom tekstu koji donosi splitski list na svojoj internet strani, stoji da je u tijeku sudskog procesa u Bohumu protiv članova kladioničarske mafije NK Travnik povezan sa navodnim neregularnostima u pet prijateljskih utakmica protiv Jang Boysa, Siona, Vinterthura, Xamaksa i Serveta.
Najviše spominjani je Hrvat Mario C. iz Nurnberga, koji je trenutno u istražnom pritvoru. On je, navodno, tijekom nekih utakmica čak i sjedio na klupi Travnika.
- Za ove navode čuo sam još u svibnju i prosto ne mogu da vjerujem da se opet ponavljaju, jer smo toliko puta govorili da mi s tim nemamo ništa. Nikakvog Marija ne poznajem, niti je itko sjedio s nama na klupi, a uz teren su bili naši domaćini i mnogobrojni menadžeri, koji su željeli isprobati svoje igrače. Odgovorno tvrdim da naši igrači nemaju nikakve veze sa bilo kakvim nečasnim radnjama. Čisti smo pred Bogom i ljudima - kaže tadašnji i sadašnji trener Travnika Nedžad Selimović.

Sportski direktor Midhet Sarajčić nije bio u Švicarskoj, ali ga je naljutilo uporno pisanje medija, posebno sada kada Travnik postiže dobre rezultate.
- Postoje istražni organi koji bi do sada sigurno reagirali. Ne želim više komentirati sve to - kaže Sarajčić, a tadašnji predsjednik „vezira" Dževad Bečiragić jučer nije imao novih komentara u odnosu na ranije ističući da je njegov zadatak bio da organizira putovanje i da „na utakmicama nije primijetio ništa sumnjivo“. U tekstu koji prenosi „Slobodna Dalmacija", na osnovu raspoloživih dokumenata Državnog tužiteljstva u Bohumu i zapisa iz presretnutih telefonskih razgovora detaljno je rekonstruiran tijek događaja od 24. lipnja do 3 srpnja 2009. i navodno manipuliranje s pet utakmica Travnika. Kako se navodi, kladioničari su tom prilikom zaradili 300 tisuća eura. |DA|


Nema komentara

Anketa

Ustavi