RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Kolo odluke u ligi Herceg-Bosne

Napisano 27.03.2010. 17:08

Kolo odluke je pred košarkašima Lige za seniore KS Herceg-Bosne. Zadnja utakmica u ovom 18. kolu, u nedjelju 28. ožujka je veliki duel dvije ponajbolje ekipe - Brotnjo i Posušje. No prije derbija odigrat će se i pet ostalih utakmica.
 
Busovača dočekuje Ljubuški i nada se konačnom prekidu serije od 10 uzastopnih poraza. Svi igrači novog/starog trenera Križanovića su zdravi i spremni za utakmicu, svjesni da im najveća opasnost prijeti od Lovrića, Gašpara i ove godine fenomenalnog veterana Škegre.

Zrinjski II igra protiv mladih košarkaša Tomislava i interesantan će biti duel dva izvanredna strijelca u Ligi-Hasandića i Đikića.

Livno ovaj vikend igra dvije utakmice. U subotu je mini derbi ovoga kola,utakmica sa Vitezom, čiji igrači znaju da ih do play-offa vodi samo teorija, no i ona je moguća samo sa svim pobjedama do kraja. Livnjaci su oslabljeni neigranjem najboljih igrača koji su suspendirani, no na svom parketu dvorane "D.P.Dali“ u Livnu rijetko tko odnosi bodove.

S obzirom da je utakmica Široki II-Odžak otkazana zbog sudjelovanja  mladića sa Š.Brijega u regionalnoj ligi za mlađe kategorije, Livno i Odžak će odraditi zaostalu utakmicu 5.kola u kojoj je svaki rezultat moguć i to je direktna borba za četvrto mjesto na tablici.

Kada u nedjelju, oko 21 h završi derbi u Čitluku, mnoge stvari oko play-offa biti će definirane. Da podsjetimo, točno 4 mjeseca prije (28.11), Brotnjo je u prepunoj dvorani u Posušju pobijedilo 73:69, zahvaljujući odličnoj igri u 2.periodu i u posljednja dva minuta utakmice. Iz jednog o drugog tabora nije bilo neprimjerenih izjava ili provokacija, tako da pripreme za derbi  teku u "prividnom“ miru,ali je očigledno da je nervoza sa približavanjem početka utakmice sve veća.

Povjerenik za natjecanje Miodrag Vujović je osigurao da ovu utakmicu sude najbolji suci koje KS HB ima, i posebice raduje podatak da se jedan od najboljih BiH sudaca, Fiba sudac Petar Obradović nakon nekoliko godina vraća na hercegbosanske terene.

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA:

RAMA-KISELJAK  igrano sinoć

Subota 27.3.10
LIVNO-VITEZ  17,00

Nedjelja 28.3.10
LIVNO-ODŽAK  14,00
BUSOVAČA-LJUBUŠKI  15,00
ZRINJSKI II-TOMISLAV  16,00
BROTNJO-POSUŠJE  19,00

www.kshb.ba


Nema komentara

Anketa

Ustavi