RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Košarkaško prvenstvo Herceg-Bosne: Derbi u Čitluku

Napisano 26.02.2010. 17:58

Novo kolo Lige KS HB za seniore obilježit će jedan od derbija natjecanja Brotnjo-Odžak, te sigurno 2-3 neizvjesne utakmice. Kolo otvaraju u subotu popodne Široki II i Livno. Domaćin se nada novoj pobjedi jer mu je forma u usponu, a i Livno ne dolazi sa "bijelom zastavom“ jer su nakon serije loših utakmica, u prošlom kolu visoko porazili Ramu i nadaju se nastavku uspješnih igara.

U subotu igraju i Posušje i Kiseljak i sve osim visoke pobjede domaćina koji u nastavku igraju izvanredno predstavljat će pravo iznenađenje.Trio Čutura, Begić i Ramljak će sigurno popunjenom gledateljstvu u Posušju pokazati svoje košarkaško umijeće, a i Kiseljak će na svom gostovanju pokazati da 4 pobjede kao novajlije u Ligi nisu slučajnost.

U Rami igraju stari sportski prijatelji Rama i Busovača. Domaćin u drugom dijelu ne pruža dobre igre kao na jesen,a i mladići iz Busovače se nadaju, nakon teškog rasporeda u nastavku natjecanja,da mogu doći do svoje druge pobjede.

Zanimljiva utakmica na rasporedu je u Tomislavgradu. Mlada ekipa Tomislava u nastavku igra kao preporođena i vjerojatno se nadaju i dobrom rezultatu protiv favoriziranog Viteza. Vitežani su opterećeni i ozljedama ponajboljih igrača i imperativom pobjede, pa bi utakmica do kraja mogla biti neizvjesna.

Zrinjski II dočekuje Ljubuški. Nakon serije dobrih igara Mostarce je težak poraz u Odžaku "spustio na zemlju“. Ljubušaci igraju toplo-hladno,od velikih i uvjerljivih pobjeda do neprepoznatljiva igre najboljih igrača i poraza.

Derbi je zasigurno u Čitluku gdje dolazi ekipa koja je jedina porazila Brotnjo, Odžak. Domaćini igraju izvanredno, trener Zelenika je odlično ukomponirao ekipu izrazitih individualaca i očekuje sigurnu pobjedu. Odžak je ponovo bez svog ponajboljeg igrača Horoskovića/ozljeda/,ali sa povratnikom Kovačem i u posljednje dvije utakmice iznenađenjem-mladim domaćim igračem Omerbašićem će sigurno pružiti dostojan otpor lideru na tablici. (gp)

Raspored:

Subota 27.2.
ŠIROKI II-LIVNO 15,30
POSUŠJE-KISELJAK  19,00

Nedjelja 28.2.
BROTNJO-ODŽAK 12,00
ZRINJSKI II –LJUBUŠKI 16,30
RAMA –BUSOVAČA 17,00
TOMISLAV-VITEZ 16,30


Nema komentara

Anketa

Ustavi