RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Mladi hrvatski boksač preminuo nakon meča u Odžaku

Napisano 09.09.2018. 23:19

U subotu je tijekom turniru Posavina Open u kik-boksu koje se održalo u Odžaku iznenada preminuo 16-godišnji natjecatelj iz Slavonskog Broda, piše 24 sata.

Tijekom borbe mladi je kik-boksač nakon jednog udarca ispod rebara pao, ali se pridigao i nastavio borbu. Završio je meč i u hodniku dvorane mu je pozlilo, pao je i onesvijestio se.

U pomoć mu je priskočio službeni liječnik natjecanja koji je pokušao masažom srca pomoći dječaku. Nije uspio pa su ga prevezli u Dom zdravlja u Odžaku. Nisu mu mogli pomoći, i organiziran je dolazak liječničke ekipe na granični prijelaz u Slavonskom Brodu koja je nešto poslije 14 sati preuzela nesretnog mladića od kolega iz Odžaka.

Brodski liječnički tim se 65 minuta borio za njegov život, ali oko 15.30 sati dječak je preminuo. Što je uzrok smrti, znat će se nakon obdukcije.

- Nažalost i mi smo dobili tu informaciju detalji mi nisu poznati kako se točno dogodilo, ali veliki gubitak je za sve nas i obitelji u ime kluba i osobno iskrena sućut – rekao je Grgo Grgić, jedan od organizatora natjecanja u Odžaku na kojemu je bio mladi sportaš iz Slavonskog Broda, dodavši kako je dječak na natjecanje došao u pratnji oca i trenera.


Nema komentara

Anketa

Ustavi