RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Navijački sukobi u Konjicu

Napisano 17.03.2010. 18:25

Novi navijački izgredi danas su se zbili u BiH, a poprište istih bio je Konjic gdje su se sukobile navijačke Skupine „Ultrasi“ i „Horde zla“.

Mostarci su išli na put u Istočno Sarajevo gdje su u 14 sati derbi susret 18. Kola PL BiH otpočeli domaća Slavija i Zrinjski, a Sarajlije u suprotnom smjeru, odnosno put Mostara.
Naime, na igralištu u Vrapčićima od 15 sati svoj prvenstveni dvoboj igraju Velež i Sarajevo. Prema službenoj verziji događaja „Ultrasi“ su dočekali Sarajlije, iako doznajemo kako je bilo upravo suprotno, a prema prosudbama samih očevidaca u neredima je sudjelovalo kojih 100 pripadnika navijačke Skupine „Ultrasi“ i bar dvostruko više članova „Hordi zla“, no za sada nekih detaljnijih informacija o povrijeđenima nema, iako je bilo dosta razbijenih vozila, a zasigurno i ozlijeđenih.

Prema najnovijim informacijama iz Konjica su sukobu navijačkih skupina  "Ultrasi" i "Horde zla" sudjelovao je oko 60 pripadnika navijačke skupine iz Mostara i negdje oko 80 pripadnika "Hordi zla",a prema dostupnim informacijama, koje istina nisu službene, jedan navijač "Hordi zla" teže je povrijeđen.

Iz MUP-a HNŽ-a za medije je potvrđena je informacija kako je u navijačkim izgredima u Konjicu jedan navijač Sarajeva teže povrijeđen te je isti prebačen u sarajevsku bolnicu Koševo.

Također, u sukobima su povrijeđene još dvije osobe koje su zadržane na liječenju u lokalnoj bolnici u Konjicu. Svi navijači koji su se sukobili u Konjicu vraćeni su natrag kući te nisu u mogućnosti pratiti današnje nastupe svojih klubova.

Sukob se zbio u konjičkom naselju Kolonija, a dok su sukobi trajali lokalni mještani su bili u velikoj panici i u prvi tren nisu znali što se zbiva?

Na mjesto događaja izišao je i županijski tužitelj, sada je situacija mirna pa se nadamo da će na ovome sve završiti.

javno.ba/tvmo/hercegovina.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi