RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Plenković: Nema kampanje koja može promovirati Hrvatsku bolje od vaterpola

Napisano 30.07.2017. 22:59

Nakon veličanstvene pobjede naših, Vlada je uputila čestitke prvacima svijeta, putem društvenih mreža.

- Hrvatska je prvak svijeta u vaterpolu! Sjajan uspjeh postigla je hrvatska vaterpolska reprezentacija koja je u Budimpešti pobijedila domaćine, vratila Hrvatsku na pobjednički tron i okitila se zlatom. Barakude, čestitamo na veličanstvenoj pobjedi, stoji na službenoj Facebook stranici VLade Republike Hrvatske.

- Vaterpolo je jedan od naših najtrofejnijih sportova desetljećima. Povećali smo sredstva za šport i prošle, i ove godine. Pratimo rad svih športaša, vrata su im uvijek otvorena. Vlada je uz hrvatski šport. Ovo su jedinstveni trenutci gdje je cijeli hrvatski narod uz naše vrhunske sportaše. Ovakvu vrstu promidžbe i međunarodnu popularizaciju Hrvatske ne može nadomjestiti nijedna kampanja, poručila je Vlada na svom Twitter profilu.

- Ovo je sjajan rezultat. Čestitam momcima, izborniku, cijelom savezu. Ovo je još jedna potvrda kako je hrvatski vaterpolo godinama u svjetskom vrhu. Nakon 10 godina osvojili su još jedno zlato u predivnom ambijentu tradicionalnog središta mađarskog vaterpola. Mislim da ni igrači sami nisu sanjali onakvu prvu četvrtinu. Mogu biti presretni i s onakvom sjajnom utakmicom u polufinalu protiv Srbije u kojoj su pokazali odlučnost do posljednjeg trena, rekao je Plenković nakon finala u Budimpešti.

Kako su ranije objavili iz Vlade, s premijerom su u Budimpeštu otputovali i potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar te državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić, prenosi Jutarnji list. 

 

Na Vladinom Twitter profilu objavljene su i fotografije državnog vrha iz Budimpešte, dok je Janica Kostelić snimila atmosferu na čuvenom stadionu vodenih sportova Alfred Hajos i to objavila na Twitteru.


Nema komentara

Anketa

Ustavi