RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Poznati bodybuilder Tibor Ferenc snima spot u Ljubuškom

Napisano 03.08.2018. 23:13

Ljubuški dragulji, vodopad Kravica i Koćuša na rijeci Trebižat te Stari grad osnivača Hercegovine Kula hercega Stjepana često svojom ljepotom privukao poznate i navedu ih na zamisao da tu snime svoj videouradak.

Ovaj put riječ je o poznatom međunarodnom bodybuilderu Tiboru Ferencu koji će ovih dana sa svojom ekipom snimati profesionalna video na području općine Ljubuški. Snimati će se 7-8 videa po trajanju od 25-30 minuta, a reklame će se na sve moguće načine prezentirati na teritoriju Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, piše Ljportal.

Višestruki državni i svjetski prvak Tibor Ferenc je podrijetlom iz Ljubuškog, a trenutno živi u Osijeku.

„Jednostavno ovaj grad je ostao u meni od malena i među svojim ljudima se osjećam sretan. Proputovao sam dosta po svijetu i vjerujte mi nigdje nema bolji ljudi kao naših, ta dobrota, energija, ambicija je za poželjeti. Ove prirodne ljepote i simboli što okružuju ovo mjesto, Kravice, Koćuša, Stari Grad i druge ljepote su jednostavno za poželjeti“, rekao je Tibor Ferenc za Ljubuški portal te poručio „Svima mladima i onima koji se bave fitnessom i bodybuildingom savjetujem da nikad ne odustaju, jer ništa ne dolazi preko noći, samo budite ustrajni i uporni i imajte i želju za uspjehom“.


Nema komentara

Anketa

Ustavi