RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Široki oborio Zagreb

Napisano 18.02.2010. 11:13
Široki-Zagreb

 

Ekipa Širokog Brijega napravila je veliko iznenađenje savladavši ove godine odlični tim KK Zagreba.

Gosti nisu dobro otvorili susret i nakon prvih deset minuta igre imali su zaostatak od 5 poena (18:13). Ni nastavak nije donio mnogo promjena pa se na odmor odlazi sa nesmanjenom razlikom (38:35).

Treća četvrtina u potpunosti je pripala Širokobriježanima. Simon je pogodio trojku za domaćine, a onda je uslijedila kanonada plavih. Pogodio je Mason, nakon njega Štemberger ubacio tricu, a dva poena dodao je i Špralja, pa su gosti stigli na samo jedan poen zaostatka. Međutim, tu se nisu zaustavili. Nakog poena Zorića i Simona, Špralja pogađa trojku, slijedi ga i Štemberger, a u reketu je nezaustavljiv bio Frano Čolak i donio vodstvo ekipi Širokog. Do isteka tridesete minute proradio je Mason i gosti ovaj period završavaju sa 52:59.

Ni posljednji perod domaćima nije donio ništa dobro. Prednost Širokog vrlo brzo popela se iza magične brojke od deset poena i do kraja susret pobjednik nije došao u pitanje. Konačan rezultat bio je zasluženih 81:71 za ekipu iz Širokog Brijega.

Najefikasniji u redovima našeg prvaka, nakon dužeg vremena bio je Chester Mason sa 20 poena uz 7 skokova i 3 asistencije. Slijedili su ga Štemberger sa 15, Čolak sa 13 i Špralja sa 12 poena. Zagreb je predvodio veteran Damir Mulaomerović sa 19 poena, a Zorić je dodao još 14.

 

sportsport.ba


Nema komentara

Anketa

Ustavi