RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Širokobriježani jedina neporažena momčad u ligi, ali imaju veliki problem s realizacijom

Napisano 26.08.2018. 23:21

U susretu 7. kola Premijer lige BiH između hercegovačkih klubova, GOŠK i Široki Brijeg su podijelili bodove odigravši utakmicu bez pogodaka u Gabeli.

Nije to bila neka lijepa utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu gdje se nije vidjela niti jedna prilika. U nastavku je Široki krenuo nešto ofenzivnije, te su tri puta zaprijetili domaćem vrataru. Dva puta Čabraja iz slobodnog udarca i najbolja prilika za Široki preko Bagarića čiji udarac glavom brani Kozić.

Široki Brijeg je ovim remijem ostao jedina neporažena momčad nakon sedam kola jer je Radnik jučer izgubio od Slobode u Tuzli. Širokobriježani su ovim remijem odigrali i petu utakmicu zaredom u kojoj nisu primili pogodak, ali njihov problem je u realizaciji. U posljednja četiri susreta zabili su tek jedan pogodak.

S bodom iz Gabele, Široki se izjednačio na drugom mjestu sa Željezničarom s po 13 bodova, ali Plavi s Grbavice imaju utakmicu manje. Sarajevo je jučerašnjom pobjedom od 4:0 na gostovanju kod Zvijezde 09 ostalo na vodećem mjestu s 14 bodova.


Nema komentara

Anketa

Ustavi