RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Slavlje može početi!!! Mostarce čeka velika fešta i proslava 6. naslova

Napisano 20.05.2018. 23:26

Novi-stari prvaci BiH su u Mostaru na najbolji način završili sezonu u kojoj su osvojili svoj treći uzastopni, a ukupno 6. naslov. Zrinjski je pregazio Krupu s velikih 4:0.

Izveo je Blaž Slišković svoj najjači sastav na koji je mogao računati. Rekao je prije utakmice kako će na teren istrčati oni koji su dali najveći doprinos za ovu novu titulu.

Već u 3. minuti Zrinjski dolazi do prednosti, a strijelac je bio Miloš Filipović nakon sjajne solo akcije. Krilnom napadaču Plemića, koji bi karijeru mogao nastaviti u njemačkoj drugoj ligi, bio je ovo 15. gol ove sezone i tako je prestigao napadača Sarajeva Mersudina Ahmetovića i postao najbolji strijelac lige.

U 6. minuti navijači Zrinjskog su u slavljeničkoj atmosferi napravili koreografiju ukazujući na šesti trofej mostarskog kluba.

Plemići su i nakon vodećeg pogotka nastavili s napadima, a u 11. minuti Bencun pogađa za 2:0 nakon asistencije Filipovića.

Do kraja poluvremena Zrinjski je povećao prednost. U 32. minuti i Handžić se upisao u strijelce nakon sjajne asistencije Todorovića.

U drugom poluvremenu, nismo vidjeli posebno lijepu igru. Jednostavno obje momčadi su samo čekale da se utakmica završi.

No, i u takvoj igri Zrinjski povećava prednost u 71. minuti. Strijelac je ponovno bio Filipović. Njegov 16. gol u prvenstvu.

Slavlje na travnjaku je završilo, ali Mostarce večeras očekuje prava fešta na kampusu Sveučilišta gdje će se šesta titula prvaka BiH slaviti dugo u noć. Slavlje će uveličati i popularni hrvatski pjevač Petar Grašo koji će izvesti veoma popularnu, za ovu sezonu, 'Hej Zrinjski 'ko nam brani...'


Nema komentara

Anketa

Ustavi