RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U znak potpore hrvatskoj reprezentaciji, na Kosači postavljen veliki transparent

Napisano 12.06.2016. 14:24

Članovi Udruge Uvijek vjerni kao navijači hrvatske nogometne reprezentacije, na poseban su način odlučili dati svoju podršku današnjoj utakmici Hrvatske protiv Turske.

Kako su za Prvi.tv kazali iz Udruge, zbog najvjernijih pojedinaca hrvatskoj reprezentaciji iz Mostara, Hercegovine i Bosne koji su navijači svih hrvatskih klubova, od Zrinjskog, Hajduka, Dinama i drugih koji su posao odradili volonterski te još jednom pokazali jedinstvo i zajedništvo navijača Hrvatske u BiH, kao i ideji da navijanje za reprezentaciju nema alternativu, čemu im Udruga neizmjerno zahvaljuje, i čime pokazujemo da smo složni kad god treba podržati hrvatsku nacionalnu vrstu, odlučili su i oni dati svoj doprinos.

Naime, navijači su jutros na Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače smjestili veliki transparent, s natpisom „S vatrom u srcima", dimenzija 17x22 metara, kao znak potpore hrvatskoj reprezentaciji.

Mostar je tako sve više u znaku dugo iščekivanog dvoboja između Hrvatske i Turske, utakmice kojom Hrvatska otvara EURO, a koja se igra danas u 15:00 sati.

"S Vatrenima do kraja. Iznad svih Hrvatska", poručili su iz Udruge Uvijek vjerni.

Podsjećamo, Udruga navijača hrvatske reprezentacije Uvijek Vjerni Herceg - Bosne organizira fan zonu 'Karlovačko korner' koja  do 10. srpnja koja će biti otvorena svaki dan od 15 do 24 sata na sjevernom parkingu stadiona pod Bijelim Brijegom, a utakmice će se pratiti na velikom LED ekranu. Uz to, tu je i natkrivena bina na kojoj će nastupati lokalne mostarske grupe, a u slučaju prolaza Hrvatske, organizatori su najavili i dovođenje većih glazbenih zvijezda.

Osim u Mostaru fan zone 'Karlovačko kornera' organizirane su i u: Jajcu, Livnu, Vitezu, Travniku, Novom Travniku, Međugorju, Čitluku, Stocu, Širokom Brijegu, Posušju, Grudama, Ljubuškom i Čapljini.

 

U Čapljini - caffe bar Hennessy,

Ljubuškom – preko puta Srednje strukovne škole Ruđera Boškovića,

Grudama -  caffe bar Victoria ,

Posušju - caffe Grand ,

Širokom Brijegu-  caffe  bar Flores,

Stocu- caffe bar Corona ,

Čitluku- caffe bar Romana,

Međugorju-  caffe pizzeria Santa Fe,

Novom Travniku- caffe bar Only One

Jajcu- caffe bar Hollywood

Travniku- caffe bar Dm

Livnu- caffe pizzeria Metropolis, te u

Vitezu- Sportsko- rekreacijski centar "Romari"

Prvi.tv


Nema komentara

Anketa

Ustavi