RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Večeras derbi kola Pod Bijelim Brijegom

Napisano 03.04.2010. 16:12
Zrinjski

"Plemići" večeras u derbiju kola dočekuju vodećeg Borca. Pobjeda je imperativ ako Zrinjski želi ostati u igri za europska takmičenja. Nakon krize u koju je Zrinjski "upao" i izuzetno burnog prošlog tjedna čini se da stvari polako dolaze na svoje. Trener Dragan Jović nakon podrške najvjernijih navijača,a i upravnog odbora ostaje na klupi plemića,a upravo ova utakmica je njegova 100. utakmica otkako vodi Zrinjski.

Ovo je ujedno i posljednja domaća utakmica pred uzvrat polufinala kupa gdje se Zrinjski sastaje sa sarajevskim Željezničarom pa je pobjeda nad Borcem neophodna za povratak pozitivne atmesfere u klubu.

Što se tiče igračkog kadra večeras nedostajaju Musa i Aničić koji odrađuju kaznu zbog kartona, Melher i Pavle Sušić koji su povrijeđeni, te Selimović koji je upitan. Što se tiče sastava za sutra trener Jović je rekao da za sastav ravnopravno konkuriraju Hadžić, Ivanković, Šunjić, Marković, Žuržinov, Bobby, Afedize, Zadro, Žižović, Stojanović, Kordić, Dragičević i eventualno Selimović i to je otprilike sastav za večeras.

Suci susreta su Pajić sa pomoćnicima Sučićem i Taborinom. Treba još istaći i da su iz Hrvatskog športskog kluba potvrdili da će ulaz za pripadnice ljepšeg spola biti besplatan.

Utakmica se igra večeras (subota) sa početkom u 20 sati i 15 minuta na stadionu pod Bijelim Brijegom,a za sve one koji nisu u mogućnosti doći na utakmicu, moći se pratiti tekstualni prenos iz minute u minutu na portalu hercegovina.info.


Nema komentara

Anketa

Ustavi