RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Vitez, Radnički i Sloboda u gostima

Napisano 20.04.2013. 12:17
Vitez, Radnički i Sloboda u gostima

Proljetos se izgled prvoligaške ljestvice mijenja kao vrijeme u travnju. Neke klubove obasja sunce, onda se na nebo naglo naberu oblaci, sijevnu munje, udare gromovi i spusti se pljusak...

Vratolomije

Ta, tko bi pomislio da će Vitez napraviti onakve rezultatske vratolomije i izgubiti golemu prednost od osam bodova... Sada je prednost samo tri, a već danas moglo bi se i to istopiti. Vitez putuje u goste bihaćkom davljeniku, koji će pod borićima ginuti i grebati rukama i nogama za pobjedu. Izgubi li pak Jedinstvo, najesen ga umjesto u Kaknju, Mostaru, Tuzli i Gračanici čekaju gostovanja u susjednom Kulen Vakufu, Vrnogaču, Bosanskoj Otoci... No, pobijedi li, bit će korak od Premijer lige. Ni drugi Radnički nema lagano gostovanje - putuje u Kakanj. Rudar je iz osinjih gnijezda u Bihaću i Vitezu donio četiri velika boda i ušao u pobjednički ritam, ali Radnički je u još boljem ritmu – ne zna za poraz punih 13 kola! Trener Radničkog Darko Vojvodić tvrdi kako je njegova momčad sposobna “ubiti tricu” i u Kaknju! Treća Sloboda gostuje kod Branitelja, koji je na granici opasne zone. Mostarci su uzdrmani s dva uzastopna poraza, ali i kaznama nakon scena poslije 1:3 u Rodoču protiv Viteza. Ipak, Branitelj ima kvalitetu, a Sloboda u gostima nije uvjerljiva. Četvrto Bratstvo još ima neke izglede za naslov, a da bi ih održalo mora kod kuće svladati lampaše iz Goražda.

Borba za ostanak

Svi ostali susreti u znaku su borbe za ostanak. Bosna na Lukama ugošćuje Budućnost, bivšeg uglednog premijerligaša, sada ugroženog prvoligaša. Čapljina naizgled ima lak posao na Bjelavama protiv proljetos slabe Krajine. Troglav je domaćin susjedu s ljestvice, Iskri. Livnjaci bi pobjedom povećali izglede za spas, usput isprali gorčinu nakon katastrofalnog 0:5 poraza u Tuzli u prošlom kolu.

vecernji.ba 


Nema komentara

Anketa

Ustavi