RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Vitez zapeo na Bjelavama, Slobodi bod kod Bosne

Napisano 25.03.2013. 10:52
Vitez zapeo na Bjelavama, Slobodi bod kod Bosne

Nakon poraza protiv Podgrmeča (0:2 u 2. kolu), te Slobode (2:3 u 9. kolu), Vitez je u Čapljini izgubio treći prvenstveni susret. Čapljina je povela pogocima Šiljega i Z. Jurčevića, Vitez ublažio poraz na 1:2 pogotkom Pranjkovića. Čapljinci su pobjegli iz zone ugroženih, a prednost Vitežana na vrhu se stanjila, ali je još uvijek velikih šest bodova.

Kiks Slobode

Sad im je Radnički prvi pratitelj, nakon pobjede protiv Podgrmeča u gostima (1:0 – Jaranović). Sloboda je pak pala na treće mjesto, jer je na gostovanju kod Bosne izvukla samo sretnih 2:2 u posljednjim minutama utakmice, nakon što su domaći dva puta vodili (Džafić i Kalkan), a Tuzlaci oba puta izjednačili (E. Hodžić i Selimović). Momčad Branitelja očito nema snagu konkurirati za Premijer ligu BiH. Jer, nakon 3:4 u Čapljini, momčad iz Rodoča i s drugog se gostovanja vratila praznih ruku. U Bihaću Jedinstvo je tijesno je slavilo 2:1, pogocima Hodžića i Mešića, iako je Branitelj vodio 1:0 (Dragičević).

Crvena lampica u Troglavu


Nakon dva uzastopna poraza na početku proljeća u gostima kod Jedinstva (0:2) i Branitelja (1:2) (uvezana s trećim u posljednjem jesenskom kolu u Čapljini –1:2) upalila se crvena lampicu u Troglavu. Livnjaci su tražili pobjedu protiv Rudara, čime bi opet skočili u sredinu ljestvice. Uspjeli su u susretu koji je gdje se mreža tresla pet puta (3:2). Za Livnjake su strijelci bili Vukadin (2) i Krivić, za Kakanjce Spahić i Dželo. Jesenski doprvak Bratstvo proljeće je počeo loše, 0:0 kući protiv Radničkog, i 0:1u Tuzli. Do 90. minute činilo se kako će i dvoboj u Gračanici protiv Iskre završiti bez pogodaka, onda je domaće pristaše razveselio pogodak Šišića. U derbiju dna Goražde je slavilo protiv Krajine 2:0 (Haznadar i Drljević), ali je ostalo na samom dnu, četiri boda iza također ugroženih Cazinjana. Poredak: Vitez 36 bodova, Radnički 30, Sloboda 29, Bratstvo 28, Branitelj 27, Rudar i Čapljina po 24, Troglav 22, Bosna 21, Jedinstvo, Iskra i Podgrmeč po 20, Budućnost 19, Krajina 18, Goražde 14.

VL 


Nema komentara

Anketa

Ustavi