RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Vole Brotnjo: Na pripremama Željo, Zrinjski, Sarajevo, Osijek, Metalleghe, Vitez, Hvar i Orašje

Napisano 19.01.2016. 11:11

Već duži niz godina pripreme za proljetni dio sezone u Brotnju odrađuju mnogi športski klubovi iz BiH, Hrvatske i inozemstva. Do prošle godine nezaobilazna destinacija za GNK Dinamo u prvom dijelu priprema bilo je Međugorje, a nekad ranije pripreme u Međugorju je imao i HNK Hajduk. Nogometni tereni u Brotnju u sljedećih 15-ak dana neće biti prazni. Naime, nogometaši sarajevskog premijerligaša Željezničara, predvođeni predvođeni stručnim stožerom, u ponedjeljak stižu na prvi dio priprema u Međugorje.

Plavi će u Međugorje odraditi prvi dio priprema tijekom kojih će odigrati tri pripremne utakmice. Potom putuju u Antalyju gdje će odraditi ostatak priprema.

U srijedu 20. siječnja na pripreme u Međugorje stižu nogometaši HŠK Zrinjski. Plemići će 26. siječnja će imati prvu provjeru, a to će biti NK Osijek koji također dolazi na pripreme u Međugorje. Zrinjski će nakon Međugorja otputovati na Istria Winter Cup, gdje će braniti prošlosezonski naslov. U Istri bi Plemići trebali odigrati četiri utakmice, a još u potpunosti nisu poznati svi sudionici turnira.

Nakon povratka u Hercegovinu mostarski premijerligaš će 13 i 14. veljače nastupiti na Memorijalu Andrije Ankovića u Gabeli, gdje će prvog dana turnira igrati utakmicu s Cibalijom, a drugi dan je rezerviran za finale ili utakmicu za treće mjesto.

Momčad Sarajeva na pripreme u Čitluk stiže u nedjelju 24. siječnja gdje će odigrati dvije pripremne utakmice. I ovaj će klub, kao i gradski rival, po završetku priprema u Čitluku krenuti put Antalyje.               

Sarajevo će tijekom priprema boraviti u Hotelu Brotnjo u Čitluku, a iz marketing službe spomenutog hotela su nam potvrdili da će na pripremama još ugostiti NK Metalleghe iz Jajca, NK Vitez, NK Hvar i NK Orašje koji će trenirati na njihovim terenima.

Brotnjo.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi