RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Zrinjski i dalje u igri: U Varšavu s nadom u prolaz

Napisano 13.07.2016. 13:19

Nogometaši Zrinjskog i Legije odigrali su u Mostaru prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka, a na kraju je susret završen rezultatom 1:1.

Zrinjski je bio autsajder protiv poljskog velikana, no Mostarci su uspjeli odigrati dobru utakmicu i da, unatoč visokim temperaturama, ostanu neporaženi, piše sportsport.ba.

Prvo poluvrijeme dosta lošije u odnosu na drugo. U prvim minutama utakmice Legia je bila opasnija, potom je Zrinjski prebacio igru na polovicu Poljaka, ali bez pravih prilika. Tek nastavak donosi uzbuđenja. Otvorilo se nakon što je Legia u četvrtoj minuti nastavka stigla do pogotka. Sjajni ofanzivac Legije je pogodio snažnim udarcem iskosa s desne strane, a samo minutu ranije je također imao dobru šansu.  Nisu se gosti dugo radovali.

Već u 57. minuti Bilbija ubacuje iz kornera, a Matija Katanec sjajno pogađa za 1:1.  U posljednjih pola sata igre dobar nogomet, imali su i jedni i drugi svoje šanse, no meč je završen rezultatom 1:1. Svakako da je ovo dobar rezultat za Zrinjski, obzirom na jačinu rivala.

No, isto tako je jasno da će Plemići morati poderati kožu u Varšavi za eventualni prolaz u treće pretkolo. Ali šanse definitivno postoje. Podsjećamo, Zrinjski je posljednji predstavnik BiH u Europi nakon što su prerano ispali i Sloboda, Radnik i Široki Brijeg.


Nema komentara

Anketa

Ustavi