RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Zrinjski još jednom slavio u Vrapčićima, gol odluke postigao Stojkić

Napisano 24.10.2015. 17:52

15:34: Utakmica Velež - Zrinjski prekinuta je u 58. minuti zbog nereda na tribinama koje su napravili navijači Veleža. Oni su u nekoliko navrata pirotehničkim sredstvima gađali golmana Zrinjskog Gorana Karačića, a niti nakon nekoliko upozorenja, nisu prestali sa divljanjem.

Sudac je u 58. minuti odlučio zbog svega povuči igrače u svlačionicu.

Zrinjski u Vrapičićima vodi rezultatom 1-0 golom Pere Stojkića.

15:50: Utakmica u Vrapčićima je ipak nastavljena. Igrači su bili u svlačionici 10-ak minuta, a sudac je odlučio igrače vratiti na teren i nastaviti utakmicu. Navijači Veleža su dobili zadnje upozorenje kako moraju prekinuti s neredima ili će sudac definitivno prekinuti utakmicu.

Zrinjski i dalje vodi rezultatom 1-0, a nekoliko stotina Ultrasa pravi odličnu atmosferu.

16:32 Zrinjski je slavio danas u Vrapčićima protiv gradskog rivala Veleža rezultatom 1-0. Utakmica je odlučena u 36. minuti golom Pere Stojkića. Utakmica nije bila lijepa za gledanje, što je bilo očekivano s obzirom da se radi o gradskom derbiju koji po nepisanom pravilu sa sobom nosi veliku napetost. Kraj utakmice je obilježio kapetan Veleža Maletić koji je dobio crveni karton nakon prekršaja i verbalnog sukoba da sucem na terenu. Došlo je i do sukoba među igračima dva tima, ali su strasti brzo smirene. Sasvim je jasno kako je Zrinjski u ovome trenutku daleko bolja ekipa od Veleža i zasluženo je osvojio nove bodove.

Ono što je za Zrinjski važno jeste da je ubilježio nova tri boda i ostao u vrhu ljestvice. Golman Karačić je upisao još jednu utakmicu u kojoj nije primio pogodak.

S druge strane, Velež je ostao prikovan za dno ljestvice premijer lige i najveći je kandidat za ispadanje iz lige.

Prvi.tv


Nema komentara

Anketa

Ustavi