RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Nekoliko BiH državljana uhićeno u Egiptu pod optužbom za terorizam

Napisano 19.08.2013. 09:18
Nekoliko BiH državljana uhićeno u Egiptu pod optužbom za terorizam

Egipatska vojska uhitila je nekoliko državljana BiH, pod optužbom za terorizam i vojnu pobunu protiv egipatskih vlasti, te će im se suditi po kratkom postupku. Na snimci koju je objavila egipatska televizija ONtv prikazano je tridesetak uhićenih u jednoj vojarni, za koje se navodi kako us pripadnici ozloglašene terorističke organizacije Al-Qa'ida, piše današnji Dnevni list.

Kako se navodi u prilogu, svi oni sudjelovali su u terorističkim napadima, ranjavanju i ubijanju egipatskih snaga sigurnosti.

Pripadnik snaga sigurnosti kaže kako terorizam nema ništa s religijom i vjerom, te kako je ova skupina ekstremista dokaz da terorizam ne poznaje granice, nabrajajući kako su uhićeni teroristi iz Afganistana, Bosne, Pakistana, te još nekih europskih država.

Kako su ovi militantni došli iz BiH u Egipat, novinari Dnevnog lista jučer nisu uspjeli doznati, niti što će poduzeti naše vlasti, budući da naše MVP jučer nije radilo.

Izvori iz policije navode kako je moguće da su putovali u sklopu nekog turističkog aranžmana, ali i da dalje odlaze budući da nisu zabranjena putovanja u neka egipatska ljetovališta.

Glavno pitanje za naše sigurnosne agencije je tko i gdje okuplja, obučava i šalje, naše građane da se bore na stran Al-Qa'ide diljem svijeta.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi