RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U Brazilu ubijeni hrvatski i švedski državljanin

Napisano 10.03.2014. 12:24
U Brazilu ubijeni hrvatski i švedski državljanin

U brazilskom gradu Jenipabu, u saveznoj državi Rio Grande do Norte, u subotu su pronađena tijela 57-godišnjega hrvatskog državljanina Ante Stanića i državljanina Švedske Faika Nakića, piše Latino Fox News.

Lokalna policija provodi istragu, a za sada se zna da su obojica muškaraca bila samo u donjem rublju, vezanih ruku i nogu i s plastičnim vrećicama na glavama. Istražitelji pretpostavljaju da su žrtve ostavljene da se uguše. Stanić je oko vrata imao zavezanu plahtu, te čarapu u ustima.

Fox News piše i kako je u kući u kojoj su pronađeni bila i jedna žena koja je možda ubojicama otvorila vrata. Prema prvim informacijama, muškarci su opljačkani, te zatim ubijeni. Ukradeni su im automobili i drugi vrijedni predmeti. Obojica su godinama živjeli u Brazilu, piše Tribunado Norte.

Kako doznaje Globo, tijela su pronađena u odvojenim sobama u kući na plaži. Otkrio ih je kućepazitelj koji je otišao do kuće nakon što se nitko nije javljao na telefon. Kuća je pripadala Staniću, a Nakić je bio njegov prijatelj. "Očito je da su bili napadnuti jer su na tijelima modrice i ogrebotine. Koliko znamo, Hrvat nije bio povezan s kriminalnim aktivnostima", rekao je policijski poručnik Felix Maria.

Stanić je navodno imao privremenu vizu za boravak u Brazilu gdje je provodio polovicu godine. Obitelj je u kontaktu s hrvatskim konzulatom i prijateljima pokojnog Ante u Brazilu, kako bi u što kraćem roku organizirali prijevoz tijela pokojnika u domovinu.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi