RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Vozilo Veleposlanstva BiH izgorjelo u Berlinu

Napisano 02.07.2014. 14:14
Polizei

Vozilo marke mercedes, vlasništvo Veleposlanstva BiH u Berlinu, potpuno je izgorjelo jučer ujutru, a, kako pišu banjalučke Nezavisne novine, nije isključena ni mogućnost da je podmetnut požar, u kojem, srećom, nije bilo ozlijeđenih, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Posljednji put ovaj mercedes je korišten preksinoć, kada je veleposlanik bio na službenoj večeri, a potom je vozač automobil parkirao na parking gdje ga svaki put parkira.

“Vozilo je uvijek bilo na istom mjestu i ništa slično se nikada nije događalo. Mi nemamo svoj registrovani parking i koristili smo jedan koji je u blizini njemačkih institucija, a koje su pod nadzorom, tako da je bio na sigurnoj lokaciji”, rekao je banjalučkim Nezavisnim novinama veleposlanik BiH u Berlinu Edin Dilberović.

Dok se ne pronađe trajno rješenje, zaposleni u Veleposlanstvu BiH koristit će drugi automobil.

“Mi imamo drugo, manje vozilo koje je u vlasništvu Veleposlanstva i koje ćemo moći koristiti privremeno”, istakao je Dilberović, te je naglasio da nakon svega ne postoji bojazan za sigurnost uposlenih u Veleposlanstvu u prijestonici Njemačke.

Dok njemačka policija istražuje detalje ovog incidenta, tamošnji mediji spekuliraju da bi pozadina mogla biti i, kako navode, politička.

HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi