RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Isprika Hrvatske turističke zajednice

Napisano 24.06.2012. 12:58
Pano HTZ

Nakon što je prije nekoliko dana u elektronskim i tiskanim medijima objavljen članak pod nazivom „Za Hrvatsku turističku zajednicu Mostar je u Bosni", a prije toga isti proslijeđen Hrvatskoj turističkoj zajednici, stigla je isprika iz Hrvatske turističke zajednice koju prenosimo. „Poštovani gospodine Martinoviću, ovim putem koristimo priliku da se ispričamo i zahvalimo što ste nas svojim dopisom upozorili na nenamjerni propust u našoj kampanji plakatiranja u Mostaru.

Naime, Hrvatska turistička zajednica vodi brigu o specifičnostima BiH tržišta, kao što vodi brigu o svakom emitivnom turističkom tržištu (primjerice Belgija fra/flam), te zaista vjerujemo da se radi o nenamjernom propustu prilikom distribucije plakata, o čemu smo već obavijestili marketinšku agenciju s kojom surađujemo na BiH tržištu i zamolili hitnu zamjenu spornog plakata. Sanacija plakata bit će učinjena tijekom današnjeg dana. Budući da lijepljenje svakog plakata, prati i foto elaborat, provjerili smo lokacije koje su zakupljene u BiH, odnosno provjerili smo da su svi plakati polijepljeni prema vrlo preciznim instrukcijama HTZ-a kao naručitelja. Za sve dodatne informacije rado ostajemo na raspolaganju, još jednom zahvaljujemo i ostajemo s poštovanjem."

Viviana Vukelić, voditeljica Službe za informiranje Hrvatske turističke zajednice - Glavni ured, Iblerov trg 10/4, p.p. 251, 10000 Zagreb


Nema komentara

Anketa

Ustavi