RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Amareto Nuhanović: "Ako Bog da iskorijenit ćemo Hrvate". Ganić Selma: "Ma vas sve treba protjerat odavdje!"

Napisano 01.07.2012. 15:55

Teško je zamisliti da u 21. stoljeću u bilo kojem dijelu Europe postoji organizirana želja za uništenjem i istrijebljenjem neke etničke grupe.  Nažalost, u jedinoj višenacionalnoj uniji u ovom dijelu Europe to je svakodnevni slučaj, a i javna tajna.

Dokumentacijski centar govora mržnje u Mostaru dokumentirat će sve takve slučajeve.

Danas zabilježeni slučajevi:

 

20. 10. 2011.

Medicinski radnik Amareto Nuhanović iz Ilidže, javno je podržao projekt uništenja etničke grupe Hrvata/Srba, te smatra da Hrvatima i Srbima nema opstanka u državnoj zajednici s Bošnjacima:

„Hrvatima i Srbima nema opstanka u BiH. Gamadi jedna trebali smo vas sve iskorijeniti, sto nije iskljuceno da ce mo ako bog da ;)“

Facebook profil http://www.facebook.com/profile.php?id=100000223752447

 

Tridesetogodišnja  Selma Ganić iz Sarajeva smatra kako „Sve Hrvate i Srbe treba protjerati odavdje“. Nije precizirala da li pod „odavdje“ misli na preostale Hrvate i Srbe u Sarajevu, ili smatra da to nije dovoljno i da Hrvate i Srbe treba protjerati i iz drugih gradova.

Selma Ganić: http://www.facebook.com/profile.php?id=1426890266

 

U raspravu se uključio i Sead Hećo, šezdesetogodišnji umirovljenik, koji javno kaže da najviše voli „Pritisnuti Hrvaticu i slušati kako šokica pjeni“.  Ako vas zanima što Hećo još voli, te kako će se osjećati ako automobilom bude kročio u hrvatske županije u BiH, gdje će ga policija rado zaustaviti,  možete ga o tome pitati na njegovom javnom Facebook profilu:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001484622424

 

U cilju borbe protiv nacističkih ideja, govora mržnje, te podržavanja projekta uništenja domicilnih etničkih grupa, ovakvi pojedinci bilježit će se javno te u Dokumentacijskom Centru govora mržnje sa sjedištem u Mostaru.  Financijski trošak podizanja prijava u županijskim policijama te slanja kumulativnih izvještaja u veleposlanstva i europske institucije ipak je manji od društveno pozitivnog učinka.

 Biti će zanimljivo u budućnosti  promatrati kretanje gornjih pojedinaca, primjerice ukoliko se libe stupiti na teritorij hrvatskih županija HNŽ, ZHŽ, SBŽ, PŽ i HBŽ i pripadnih nadležnih policija (koje će ovaj tjedan zaprimiti prijave iz Centra u Mostaru), nakon što su javno istupili da žele uništenje Hrvata i time si zapečatili dio društvenog života.

 

Ljiljana Zovko, Dokumentacijski centar Mostar


Amareto i Seade, jebem li vam rod, majku, pleme i sve živo i mrtvo. Nadam se da ne ljetujete u Hrvatskoj.

A slatkoj Selmici koja je obrisala profil, nadam se da znaš onu:

Pred džamijom se turkinja zaklela, da je samo Hrvata voljela.

Pozdrav normalnim, nacionalno neopterećenim Bosancima i Hercegovcima i živjela naša domovina Bosna i Hercegovina po mjeri sva tri naroda.

Autor: Mike Hunt | Napisano 22.10.2011. | (390) Sviđa mi se Ne sviđa mi se(21)

Anketa

Ustavi