RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Bakir reketaš i "60 minuta" korupcije

Napisano 28.12.2010. 21:51

E prikazanoj kopiji dokumenta Franjo Božić direktor INTERINA d.o.o. Mostar sestrinske tvrtke u BiH od INA d.d. Zagreb u čijem je i vlasništvu, izvještava Predsjednika uprave INA d.d. Zagreb da je uplatio 30.000 Eura u gotovini uredniku emisije FTV "60 minuta" Bakiru Hadžiomeroviću, za protuuslugu nenapadanja u emisiji. Dokument je iz lipnja 2007. godine.

Dokument koji je u posjedu "Nezavisnih" takođe imaju državni odvjetnik Mladen Bajić, USKOK i policija Hrvatske i ozbiljan je dokaz korupcije u koju su umiješani i oni koji su novac dali i oni koji su novac primali.

Naime, poznato je da je Tomislav Dragičević bio "Mesićev čovjek" u kompaniji INA i od prije postoji afera o zapošljavanju Mesićeve kćerke preko Dragičevića u ovu tvrtku. Iz kuolara se čulo, da je Dragičević rezultat deala Sanadera i Mesića o nenapadanju i podjeli interesnih zona u hrvatskom gospodarstvu.

Bakir Hadžiomerović je demantirao postojanje ovog dokumenta i naveo sve da žrtva političkog progona od strane određenih medija.

Bakir Hadžiomerović za portal sarajevo-x kaže:

"To je septička jama. U suštini, radi se o brutalnoj konstrukciji koja je potpuno očekivana od mafijaške organizacije Željka Kopanje, Milorada Dodika i njihovog koalicionog partnera Dragana Čovića. Što se mene tiče, tužit ću i autora teksta, i poslodavca i sve medije koji su ovu priču objavili na takav sraman način".

              

hercegbosna.org/nezavisne


Nema komentara

Anketa

Ustavi