RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Bihać - Radovi u mjesnoj zajednici Žegar

Napisano 26.10.2011. 13:23

Bihać - Radovi u mjesnoj zajednici Žegar

Mjesto koje je postalo veliko gradilište: ogradili groblje, gradi spomen-obilježje, rasvjetna tijela

■ Prema riječima načelnika Muslića pojačat će se i aktivnosti na poboljšanju uvjeta života za žitelje potplješevičkih sela
■ Razgovaralo se o infrastrukturnim i drugim projektima od značaja
■ Radovi su zapravo učinili aktivnom ovu mjesnu zajednicu

Na poziv predstavnika bihaćke prigradske mjesne zajednice Žegar, u kojoj žive isključivo Hrvati, općinski načelnik Albin Muslić posjetio je s najbližim suradnicima ovo naselje u kojem se susreo s dr. Romanom Jurićem, vijećnikom Općinskoga vijeća Bihaća, te žiteljima Žegara, Skočaja i Zavalja.

Ovaj posjet načelnik Muslić je iskoristio za obilazak rimokatoličkoga groblja sv. Ante Padovanskoga na Križu gdje je proteklih dana postavljena žičana ograda, a zatim je obišao gradilište spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima, kao i trasu javne rasvjete na kojoj se postavljaju rasvjetna tijela.

Načelnik Muslić i njegovi domaćini razgovarali su s mještanima i predstavnicima ove tri mjesne zajednice o infrastrukturnim i drugim projektima koji su završeni ili čija je realizacija u tijeku, te o potrebama i životnim problemima građana Zavalja i Skočaja na čemu će se, kako je kazano, projektirano raditi u sljedećem razdoblju.

Tijekom razgovora još jednom je kazano kako su radovi na vodovodnoj mreži, javnoj rasvjeti, spomen-obilježju, pločnicima i drugim potrebama, učinile aktivnom ovu mjesnu zajednicu. Prema riječima načelnika Muslića, koji se ovom prigodom obratio okupljenim sugrađanima, sljedećih godina pojačat će se i aktivnosti na poboljšanju uvjeta života za žitelje potplješevičkih sela. Prostor podno Plješevice, kako je najavio Muslić, treba asfalt, vodovod i sadržaje koji mogu obogatiti turističku ponudu Bihaća, a što zahtijeva nova partnerstva i snažniji rad na razvitku ovoga dijela bihaćke općine.

| VL | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi