RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Bitno je da načelnik Viteza bude Hrvat

Napisano 23.09.2012. 11:37

Sastanak stranki u SBŽ-u

Bitno je da načelnik Viteza bude Hrvat

Odazvali su se predstavnici HSS-NHI-ja i HSP-a BiH te kandidat HDZ-a BiH za općinskog načelnika Vlado Alilović

Sastanku koji je organizirala Općinska organizacija HDZ BiH Viteza s ciljem „postizanja što boljih rezultata na predstojećim lokalnim izborima, što podrazumijeva i načelnika iz reda hrvatskog naroda..." u petak poslije podne nisu se odazvale stranke HDZ 1990., HČSP i HSP Stjepan Radić, a ni neovisni kandidat za općinskog načelnika, Matija Marjanović.

No, zbog takvog odnosa ovih stranaka prema dobrim namjerama u HDZ BIH Viteza žale, ali ističu da sastanak ni u kom slučaju nije završio neuspjehom. Jer, odazvali su se predstavnici HSS-NHI-a i HSP-a BiH, te kandidat HDZ-a BiH za općinskog načelnika, Vlado Alilović. Jer, kažu u ovoj stranci, na sastanku su razgovarali o problemima u pripremama izbora, a ovom prilikom predsjednica OO HDZ-a BiH Viteza, Marina Pendeš je kazala: „Zahvaljujem se strankama koje su se odazvale pozivu. Cijenimo da je, usprkos izostanku nekih stranaka i neovisnog kandidata za općinskog načelnika, Matije Marjanovića, sastanak ipak uspio i s ovakvim razgovorima i dogovorima mi ćemo čak i učestalije nastaviti. Naime, cilj su nam što bolji izborni rezultati, a na dobrobit građana hrvatske nacionalnosti i uopće građana Viteza. Želimo i hoćemo što bolje, kvalitetnije i učinkovitije animirati građane da iziđu na izbore, nastojat ćemo za članove biračkih odbora izabrati najbolje i najpoštenije svoje članove i pod svaku cijenu spriječiti izborne manipulacije i kupovinu glasova birača".

Predsjednica Pendeš je također kazala kako su i dalje u ovoj stranci spremni na razgovore svake vrste sa strankama koje ovaj put nisu prihvatile njihov poziv i s neovisnim kandidatom za općinskog načelnika, Matijom Marjanovićem.
„Otvoreni smo i spremni, u svakom trenutku i na svakom mjestu, na razgovore i dogovore koji mogu rezultirati pozitivnim i kvalitetnim pomacima kada su izbori i rezultati izbora u pitanju", poručila je Marina Pendeš.

| Vitez-info |


Nema komentara

Anketa

Ustavi