RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Bogat kulturni, zabavni i sportski program za Dan općine Vitez

Napisano 21.04.2012. 11:58

Bogat kulturni, zabavni i sportski program za Dan općine Vitez

Izložbe slika, predstavljanje knjiga, glazba...

U petak 27. travnja, uoči Dana općine, u hotelu „Vitez“održat će se svečana sjednica OV-a

Blagdan svetog Jurja (23. 4.), zaštitnika župe Vitez i Dan općine (28.4.) i ove će se godine obilježiti nizom svečanosti vjerskog, kulturnog i sportskog karaktera. A svečanosti su počele već jučer koncertom klape Štorija iz Kaštel Kambelovca, a danas u Gradskoj sportskoj dvorani, u 19:30 održat će se koncert HKD Napredak, podružnica Vitez.

Nedjelja je rezervirana za tradicionalnu manifestaciju „Pješačenjem do zdravlja“, a u večernjim satima, s početkom u 19 sati u Klubu HKD Napredak, bit će otvorena izložba slika Siniše Skenderije, koja nosi naziv „Zaustavljeni trenutak“.

Na blagdan sv. Jurja slavit će se blagdanska sveta misa, nakon čega i narodno veselje.

Dan kasnije u dvorani Vatrogasnog doma u 18 sati bit će predstavljena publikacija, Godišnjak BZK „Preporod“, dok će 26. 4. u Klubu HKD Napredak u 19:30 sati biti upriličeno predstavljanje Monografije likovnih djela prerano preminule akademske likovne umjetnice Josipe Bralo.

U petak 27. travnja, uoči Dana općine, u hotelu „Vitez“ održat će se svečana sjednica OV-a, kada će biti uručena općinska godišnja priznanja pojedincima, organizacijama i institucijama. Isti dan u dvorani Hrvatskog doma, s početkom u 19 sati održat će se glazbeni festival „Prvi glas Viteza“.

Nedjelja, ujedno i Dan općine, rezerviran je za državno džudo prvenstvo za djecu i kadete. Prvenstvo će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani u 9 sati, a u župnoj crkvi sv. Jurja, u 19 sati, održat će se koncert klasične glazbe.

U okviru obilježavanja Dana općine u Vitezu će se 29. travnja održati državna izložba pasa, dok će u 19 sati u dvorani HD-a biti izvedena kazališna predstava „Lanac sreće“. Isti dan u sportskoj dvorani održat će se turnir u stolnom tenisu u 10 sati, a 03.05. u Klubu HKD Napredak u 18 sati bit će otvorena izložba fotografija Zeleno blago, te predstavljanje knjige Pogled u budućnost Vladimira Pavića.

| VL | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi