RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Čović - Kosor: Uskoro razgovori o pitanjima od interesa za hrvatski narod

Napisano 23.01.2010. 13:19

Čović i Kosor

Lideri Hrvatske demokratske zajednice BiH i Hrvatske Dragan Čović i Jadranka Kosor dogovorili su danas da se u narednih 14 dana pripremi sastanak predstavnika dvije stranke na kome bi bilo riječi o svim pitanjima od interesa za hrvatski narod u BiH i Hrvatskoj, te ulozi dvije stranke u njihovom rješavanju, saopćeno je iz HDZ BiH.

Na jednosatnom sastanku u Centrali HDZ-a u Zagrebu Čović i Kosor su jutros razgovarali i o saradnji dvije sestrinske stranke.

Povod sastanka bilo je slanje u saborsku proceduru zakona o prebivalištu Hrvatske, prema kojem će, ukoliko bude usvojen, državljani BiH koji imaju i državljanstvo Hrvatske će se morati izjasniti koju osobnu kartu će zadržati, odnosno u kojem mjestu u jednoj od država žele prijaviti prebivalište.

Čović je proteklih dana sa svojim suradnicima Davorom Čordašem, potpredsjednikom Republike Srpske, i zamjenikom ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Slavkom Marinom pokrenuo širu političku kampanju u kojoj ukazuje na štetne posljedice mogućeg usvajanja hrvatskog zakona o prebivalištu

HDZ BiH


Nema komentara

Anketa

Ustavi